Παρουσίαση νέου album με τίτλο «ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σταμάτη Κραουνάκη

Ήταν μια παρουσίαση, από τις ωραίες, τις γεμάτες κόσμο, χαρά και μουσική! Αλλά ταυτόχρονα διαφορετική.

Τη Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 έγινε η παρουσίαση του νέου album με τίτλο «ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σταμάτη Κραουνάκη στον εμβληματικό χώρο της ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πλήθος κόσμου, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων βρέθηκαν δίπλα τους για να ακούσουν τη νέα τους δουλειά μέσα από μια ταινία με σχεδόν όλα τα τραγούδια του album, οπτικοποιημένα από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και την Μαρίνα Δανέζη.

Δέκα video clips γεμάτα φως και συναίσθημα για δέκα μοναδικά τραγούδια από το album. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η προβολή ενός αφιερωματικού video έκπληξη που ετοίμασε ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης για το τελευταίο τραγούδι του album, το ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΚΙΟΥΣ, με πλάνα και εικόνες από όλη τη διαδρομή των δυο και τη προετοιμασία αυτού του album.

Βρείτε όλα τα τραγούδια του album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://EleonoraZouganeli.lnk.to/TiNaLemeTora

Ακούστε τα τραγούδια του album στο YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_meLNpLoOgv9PPLI-3jgeBfHJNwnyb-UzQ

#EleonoraZouganeli #StamatisKraounakis #Tinalemetora