Παπαδόπουλος Παναγιώτης: “Ως καλλιτέχνη θα με χαρακτήριζα δημιουργικό, αυθόρμητο, συναισθηματικό…”

“Να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, να δουλεύετε καθημερινά σώμα και πνεύμα και να βάζετε καινούργιους στόχους!”

Από πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με την τέχνη; Γεννήθηκα για να υπηρετώ την τέχνη… Η πρώτη μου επαφή με την τέχνη ήταν ο χορός καθώς ο πατέρας μου είναι δάσκαλος χορού δεν μπορούσα να μην ασχοληθώ κι εγώ! Μετά ακολούθησαν τραγούδι και υποκριτική!

Ποιόν ηθοποιό – καλλιτέχνη θαυμάζετε; Θαυμάζω αρκετούς ηθοποιούς και παλιάς και νέας γεννιάς… μερικοί απο αυτούς είναι: Χατζηχρήστος, Μουστάκας, Βέγγος και απο νέα γεννιά Μπέζος, Αθερίδης, Κυριακίδης και πολλοί άλλοι.

Τι σημαίνουν οι λέξεις καριέρα – επιτυχία για εσάς; Όλη μου η ζωή είναι βασισμένη κάτω απο αυτές τις 2 έννοιες αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται η σκληρή δουλειά που φέρνει τις επιτυχίες και μετά απο αμέτρητες επιτυχίες αρκετών χρόνων δικαιούσαι να λές πως κάνεις καριέρα… Προς το παρών σκέφτομαι τις επιτυχίες…

Καλλιτέχνης γεννιέται κανείς ή γίνεται; Καλλιτέχνης όπως είπα και πιό πάνω πιστεύω πως γίνεσαι με τη σκληρή δουλειά. Γεννιέται κανείς με ταλέντο όχι όμως καλλιτέχνης. Ο θεός μας δίνει ένα ταλέντο που εαν το αξιοποιήσουμε και το εκμεταλλευτούμε κάνει λίγο πιο εύκολο το έργο μας αλλά καλλιτέχνης όχι δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι!

Ποιά λέξη σας εκφράζει ως καλλιτέχνη; Ψυχή, πάθος, συναίσθημα, πόνος, ανάγκη!

Νιώθετε την «έμπνευση» πριν δημιουργήσετε; Ναί νιώθω την έμπνευση πριν δημιουργήσω ειδικά στο τραγούδι. Μπορεί ενώ κάθομαι και σκέφτομαι διάφορα να μου έρθει ένας εσωτερικός ήχος και να ξεκινήσω να βγάζω μια μουσική! Αυτό δεν συμβαίνει πάντα όμως!

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ως Καλλιτέχνη; Θα με χαρακτήριζα δημιουργικό, αυθόρμητο, συναισθηματικό και σε κάποιες γραμμές ανασφαλή που όμως καμιά φορα το μετατρέπω σε δημιουργία.

Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Τα μελλοντικά μου σχέδια…Προς το παρών να ανοίξουν οι δουλειές μας να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και μελλοντικοί μου στόχοι είναι να αρχίσω να βγάζω κάποια δικά μου τραγούδια ευελπιστώντας να τα ακούσει ο κόσμος και να κάνω ένα καλο comeback στην νύχτα και όσον αφορά την υποκριτική κάνω κάποια σχέδια αλλά είναι ακόμη νωρίς για αυτά!

Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσετε με μια φράση την υποκριτική αλλά και γενικότερα το θέατρο ποια θα διαλέγατε; Η ανάγκη να ξεφύγεις απο το εγώ σου και να ριζώσεις σε έναν ξένο…

Πιστεύετε πως δίνονται ευκαιρίες στους νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους ή μήπως υπάρχει μια μόνιμη τάση ανακύκλωσης προσώπων και χαρακτήρων; Πιστεύω πως έχει ευκαιρίες ναί αλλά για να έρθουν αυτές οι ευκαιρίες χρειάζεται δουλειά, κόπος και πολύς χρόνος και θα έρθει!! Αν το θέλεις πραγματικά θα γίνει ! Εννοείται πως υπάρχει μια τάση ανακύκλωσης αλλά ο καλός δεν θα χαθεί!

Στο θέατρο που σας βρίσκουμε; Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε κάποια θεατρική παράσταση ούτε σε κάποια σειρά!! Ίσως στο προσεχές μέλλον!

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους αναγνώστες του polismagazino; Να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, να δουλεύετε καθημερινά σώμα και πνεύμα και να βάζετε καινούργιους στόχους!! Και εννοείται να διαβάζετε polismagazino!!