«Παιχνίδι ζωής»

στο Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ
Το βραβευμένο σε διαγωνισμό του ΥΠ.ΠΟ. έργο του Γιώργου Μπέλλου, «Παιχνίδι ζωής», παρουσιάζεται από τις αρχές Νοεμβρίου.
Μία σάτιρα, που ξεκινάει με την κηδεία του κεντρικού ήρωα του έργου μας, στην οποία παρευρίσκονται όλοι οι άνθρωποι της ζωής του αλλά… και ο ίδιος… γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθεί το κουβάρι της ζωής του. Η σύζυγος, ο πρώτος έρωτας, η νεαρή ερωμένη, η μητέρα, ο πεθερός του … αλλά και πολλά άλλα πρόσωπα της ζωής του, παρελαύνουν από την σκηνή του θεάτρου, δείχνοντας μας τόσο τις εξελίξεις της ζωής του ήρωα αλλά και της εποχής. Αυτά που φαίνονται, αυτά που είναι, αυτά που γίνονται και φαίνονται και αυτά που μένουν κρυμμένα, σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο σκηνικό με 10 συνολικά ηθοποιούς στην σκηνή… υπόσχονται 90 λεπτά γέλιου, συνοδευόμενου με σκέψεις για το σπίτι… για το που κινήσαμε και το που φτάσαμε… για το χθες, το τώρα και το αύριο…
Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Το καστ αποτελείται από τους: Γιώργη Κοντοπόδη, Γεωργία Σιακαβάρα, Γιάννη Κωσταρά, Τατιάνα Άρκου, Σπύρο Κατηφόρη, Σταυρούλα Ντέμκα, Σταύρο Μπαρίκο, Εύα Σταυρογιάννη. Φιλική συμμετοχή: Ντίνος Σούτης, Αννίτα Μαυρομιχάλη.
Η πρεμιέρα της παράστασης προγραμματίζεται για τις αρχές Νοεμβρίου και θα παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ταυτότητα της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Κοστούμια: Κατερίνα Κοντού
Σκηνικό: Βασίλης Αναστασίου.