Πέτρος Παπαμιχαήλ: κυκλοφόρησε το album “Γράμμα στη Φαντασία” και το video clip στο τραγούδι “Πεθαμένο όνειρο”

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ολόκληρο το album μου “Γράμμα στη Φαντασία” σε youtube, spotify, itunes καθώς και το video clip στο τραγούδι “Πεθαμένο όνειρο”… ένα τραγούδι για τα όνειρά μας, τις γενιές μας και όσα ζούμε με ένα κοινωνικό μήνυμα…

Βιογραφικό

Ο Πέτρος Παπαμιχαήλ είναι μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής. Μεγάλωσε στον Κολωνό της Αθήνας. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο όπου και έκανε τα πρώτα επαγγελματικά μουσικά βήματα και για μια δεκαετία γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα τότε μουσικά σχήματά του, με τα οποία κυκλοφόρησε και δύο ανεξάρτητους δίσκους. Από το 2014 και μετά πράττει μουσικά στην Αθήνα και εμφανίζεται σε γνωστές μουσικές σκηνές και bars της πόλης με το σχήμα του. Έχει συνευρεθεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής σε διάφορα πολιτιστικά γεγονότα. Σωκράτης Μάλαμας, Μαρία Κώτη, Βασίλης Σκουλάς, Κωστής Μαραβέγιας, Γιάννης Ζουγανέλης είναι μερικοί από αυτούς.


Πρόσφατα κυκλοφόρησε ψηφιακά σε youtube, spotify, iTunes, Apple Music το προσωπικό μουσικό album του με τίτλο “Γράμμα στη Φαντασία”, το οποίο περιέχει επτά τραγούδια. Τα έξι από αυτά είναι σε δική του μουσική και στίχους ενώ στο album περιλαμβάνεται διασκευασμένο το αδέσποτο τραγούδι “Θεέ μου μεγαλοδύναμε”. Από το album ξεχωρίζει το τραγούδι “Πεθαμένο όνειρο”, το οποίο έχει γίνει και video clip και το ομώνυμο τραγούδι “Γράμμα στη Φαντασία”. Μια ελληνική soul-gospel δημιουργία στην οποία συμμετέχει η Faith Ehre με τη χορωδία της HPGC.

Τον Πέτρο Παπαμιχαήλ μπορείτε να τον βρείτε στα social media:
Facebook official page: Πέτρος Παπαμιχαήλ/Petros Papamichail
Facebook profile: Petros Papamichail
Instagram: @papamichail_petros
Youtube: Petros Papamichail

“Γράμμα στη Φαντασία” full album: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQ9Efyv7QyjHTGCLDJ6XA-BPHsZU8_kTv

https://youtube.com/watch?v=EedmpvhLWaQ&feature=share