Ο Saske μας ταξιδεύει μέσα από το επίσημο βίντεο «NANA»

Ο ταλαντούχος Έλληνας MC σε άκρως καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Καλοκαιρινή περιήγηση στη πόλη με μία ταξιδιάρικη ηχητική αισθητική.

Με μία πολύ ξεχωριστή παραγωγή, που «ακροβατεί» ανάμεσα στους αισθησιακούς ρυθμούς της Λατινικής Αμερικής και των μοναδικά φρέσκων μελωδιών που χαρακτηρίζουν τις επιτυχημένες κυκλοφορίες του, o Saske παρουσιάζει, λίγο πριν την εκπνοή του φετινού καλοκαιριού, το επίσημο video clip του mega hit «ΝΑΝΑ». Αποφασισμένος να μας εκπλήσσει κάθε χρόνο τέτοια εποχή με τα εξαιρετικά releases του, ο ταλαντούχος Έλληνας ράπερ αποκάλυψε το οπτικοακουστικό υλικό του αγαπημένου τραγουδιού στο ΥοuTube, μέσω της OffBeat Records, το οποίο είναι ήδη «χρυσό» στο Spotify!

Ο ταλαντούχος Έλληνας ράπερ μας ταξιδεύει με τους βραζιλιάνικους ρυθμούς του «ΝΑΝΑ» σε μία άδεια πόλη με έντονο το χαλαρωτικό urban στοιχείο, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα μυστήριο και αισθησιακό vibe με τα μελωδικά lyrics του. Η αστική καθημερινότητα του επίσημου video clip αποκτάει, μέσα από τους ήχους του κομματιού, μία ρομαντική νότα και μία αισθητική που εναρμονίζεται τέλεια με τις καυτές μέρες του Αυγούστου.

H κυκλοφορία του βίντεο του «ΝΑΝΑ», έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του «CYAN», επικυρώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την καλοκαιρινή διάθεση που έχει ο Saske ως καλλιτέχνης. Ο Έλληνας MC δηλώνει για άλλη μία φορά παρών στο καλοκαιρινό του ραντεβού με καυτές και άκρως χορευτικές κυκλοφορίες, προσφέροντας στους ακροατές μία μοναδική ηχητική συντροφιά για το υπόλοιπο των διακοπών τους.

Το «NANA» διαδέχεται το πρόσφατο collabo-single «GOGO» με τον Baghdad, το οποίο από τα τέλη Ιουνίου συνεχίζει να σαρώνει σε streams στο Spotify, ενώ η ξεχωριστή μουσική παραγωγή των Beyond συνοδεύεται από ένα καυτό official music βίντεο σε σκηνοθεσία Αλεξάνδρου Σταματιάδη και παραγωγή Crystal View.

Το φετινό summer single του καταξιωμένου ράπερ από τη Χρυσούπολη Καβάλας, κυκλοφορεί από την Offbeat Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Βρείτε το “NANA” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα : ΕΔΩ
#nana #saske #beyond #offbeat

Saske – NANA

Lyrics & Vocals by Saske
Music Production by Beyond

2020© + ℗ OffBeat Records

FOLLOW OffBeat Records :
Offbeat_Facebook
Offbeat_Instagram
Offbeat_Youtube
Offbeat_Linkedin

For Booking/Live Contact:
[email protected]