Ο Milkovits μετά τους ΠΥΞ ΛΑΞ ft με DIPPY σε νέο τραγούδι

Ο καλλιτέχνης @dippy έχει κυκλοφορήσει κομμάτια με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως o Foreign Meech setta setta και Compton Menace από το la της Αμερικής, αλλά και με γνωστούς Έλληνες και Ευρωπαίους καλλιτέχνες απο τη mainstream σκηνήΑυτή τη φορά κυκλοφόρησε κόμματι με τον battle rapper και graffiti writer τον @milkomilkovich aka Milko ή αλλιώς γνωστό ως Fresh από το legendary graffity crew από την Αθήνα, τους 420 clan.

Ο @milko milkovich είχε ορκιστεί σε μικρή ηλικία να ζήσει την hip hop κουλτούρα και να γίνει ο καλύτερος στα στοιχεία της.

Για να το καταφέρει αυτό ο Milko παράτησε το σχολείο και άρχισε να βγάζει χρήματα από τη hip hop, με το graffity, καθώς το πρώτο του πληρωμένο graffity σε τοίχο το έκανε το ’99Ο Milko άρχισε να κάνει freestyle στις αρχές του 2000 και σύντομα κατάλαβε ότι ξεπερνούσε στο skill ακόμα και μερικούς από τους πιό γνωστούς καλλιτέχνες της εποχής καθώς νίκαγε σε battle rap διαγωνισμούς που διοργάνωναν οι ΖΝ από πολύ μικρή ηλικία.

Αγαπούσε το hip hop τόσο πολύ που από την ηλικία των 16 έφυγε από τοσπίτι του για να ζήσει τη hip hop κουλτούρα στα αλήθεια και να γίνει αυτό που όλοι οι rappers λένε ότι είναι, με το focus του αυστηρά όμως στα στοιχεία της hip hop και όχι στα στοιχεία του εγκλήματος που προβάλουν μερικοί hip hop artists.

Καθώς επειδή βρέθηκε στο δρόμο από μικρή ηλικία του φαίνονταν όλα αυτά ως παγίδα και ήξερε πως αμα τα ακολουθήσει δεν θα τα κατάφερνε.

Μεγάλωσε συγκεντρωμένος στο να περνάει ωραία κάνοντας skate, graffiti και freestyle και δούλευε σκληρά για να τα στηρίξει αυτά.

Μετά από κάμποσο καιρό συνειδητοποίησε ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι όσοι ασχολούντουσαν με τη hip hop ήξεραν ποιός είναι ή είχαν ακούσει για αυτόν.

Ήταν τόσο καλός στο freestyle που οι γνωστοί καλλιτέχνες που είχανε πολλούς fans είχαν αρχίσει να εμπνέονται και να πέρνουν ιδές απο τον Milko.

Ο Milko έχει κάνει friendly freestyle sessions με γνωστά ονόματα όπως Public Enemy, Snoop Dog, Sickjacken, B-real, Smiffnwessun και πολλούς άλλους από Αμερική, Ευρώπη και Βαλκάνια.

Ποτέ δεν ενδιαφερόταν να ηχογραφήσει κάποιο τραγούδι μέχρι που του πρότειναν να γράψει ένα τραγούδι με τους Πυξ Λαξ ενάντια στη καταστροφή της φύσης, το τραγούδι πήγε platinum όμως ο Milko μπήκε φυλακή για graffiti και επειδή αρνιόταν να έχει ταυτότητα καθώς είχε επαναστατικές τάσεις κατά του συστήματος S.I.S της VISA και τα διαβατήρια, διότι πολλοί άνθρωποι φυλακίζονταν και υπέφεραν από την αστυνομία χωρίς να έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα με αφορμή κάποια έγγραφα.

Ο Milko επέμενε να στηθεί καινούργιο σύστημα από την παγκόσμια κυβέρνηση, το οποίο να θέτει όλες τις χώρες του κόσμου να έχουν ίσα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κρατήθηκε στη φυλακή για 4 μήνες παράνομα από την ελληνική αστυνομία και ελευθερώθηκε από τον πρέσβη της Σερβίας και μεταφέρθηκε ασφαλής στο Βελιγράδι αεροπορικώς.

Καθώς ο Milko είχε Έλληνες, Σέρβους και Αμερικανούς προγόνους κατάφερε να νικήσει το δικαστήριο ενάντια στη διαφθαρμένη αστυνομία και ελευθέρωσε το διαβατήριο του απο το blacklist.

Ήταν ορκισμένος στο underground όπως οι περισσότεροι γκραφιταδες. Τον είδαμε πρώτη φορά στα media από το instagram του snik καθώς ανέβασε ένα story στο οποίο είπε ότι ένας πολύ καλός φίλος του που ήταν φυλακή έρχεται πίσω στην Ελλάδα.

Αλλά μερικές μέρες μετά ο Έλληνας ραππερ και ο Milko δεν ήταν πια μαζί.

Ο Milko γνώρισε τον @yannis_paganias, τον μανατζερ του από τον καλύτερο Σέρβο ραππερ τον @juicejedanjedini και ο @promopaganias είχε την ιδέα να γράψουνε ένα κομμάτι τύπου ukdrill με το όνομα gamw tous wannabe και έστησε την ομάδα με τον @arxontasreal στο beat και τον @milkomilkovich και τον @dippy στο μικρόφωνο για να σας φέρνουν το video clip Gamw tous Wannabe.

Ακούστε το… https://youtu.be/uQgq_5dVzrY

Music : Archo

Lyrics : Dìppy / Milko

Mix / Master : Black Siren

Studio Video Clip Prod by : promopaganias

Directing / edit by : Vasilis Parousis / Lefterono

CREATIVE FILMS Special effects by : editheroes

Follow Dìppy on Instagram https://www.instagram.com/very_dippy/

Follow Archo on Instagram https://instagram.com/arxontasreal/

Follow Milko on Instagram https://instagram.com/milkomilkovich/

Follow Black Siren Studio on Instagram https://instagram.com/black_siren_studio/

Management For Booking Contact https://www.instagram.com/yannis_paganias/

SPONSORED BY

EXARCO S.A

ORIGINAL VINTAGE EYE WEAR

GEAR ESCAPE ROOM

PAPAIOANNOU CARS

MERCEDES BENZ G DIMOPOULOS

WITH SUPPORT BY

POLISMAGAZINO

CREATIVE FILMS

Powered: CC Communication