Ο Bob Katsionis θα αναλάβει το soundtrack ενός γνωστού video game remake!

Τίποτα δε φαίνεται να μπαίνει ανάμεσα στην αγάπη του Bob Katsionis για το Heavy Metal και τα video games: ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Amadeus Street Warrior : A fictional 16-bit game soundtrack” έρχεται η ώρα να μας χαρίσει την μουσική του και μέσω του soundtrack για το remake του κλασσικού 80’ς παιχνιδιού “Target: Renegade”

Σύμφωνα με την W.A.S.P Team το “Target: Renegade της ZX Spectrum Next” θα περιέχει αυθεντική μουσική του Bob.

Ο ίδιος αναφέρει : “Μεγάλωσα παίζοντας παιχνίδια και τώρα στην δεκαετία των 40 παίζω περισσότερο από ποτέ. Χωρίς να το καταλάβω, η μουσική μου ήταν επηρεασμένη από soundtracks των παιχνιδιών των 90’s όπως τα Shadow Of The Beast, Turrican, Outrun κλπ και πάντα ήθελα να φτιάξω το δικό μου για ένα video game. Αφού δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το κάνω κυκλοφόρησα πέρσι το soundtrack ενός “fictional video game” το “Amadeus Street Warrior”. Οπότε θα ήθελα να ευχαριστήσω την W.A.S.P Team που μου δίνουν την ευκαιρία να το κάνω και ελπίζω το “Amadeus Street Warrior” game θα γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή. Για την ώρα ο στόχος είναι το …Target Renegade!”.

Το παιχνίδι είναι under development για το Spectrum Next, την next generation επανέκδοση του original ΖΧ Spectrum που πολλοί αγαπήσαμε στα 80s και αποτέλεσε έναν από τους πρώτους “οικιακούς υπολογιστές” που μπήκαν στα σπίτια μας στις αρχές τις δεκαετίας του 80.

Μπορείτε να ακούσετε το “Amadeus Street Warrior” και να πάρετε μια ιδέα για αυτή την διαφορετική πτυχή της μουσικής του Bob Katsionis, εδώ: https://bobkatsionis.bandcamp.com/