Ο Ταντούρης Στέλιος συμμετέχει στην Περιβαλλοντική έκθεση Trash Art στο Πεδίο του Άρεως

“Μην το πετάς… Ξαναχρησιμοποίησέ το!”

Επικείμενη έκθεση στο Πεδίο του Άρεως που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και διάρκεια από 28 Σεπτεμβρίου έως 12 Οκτωβρίου.

Ο  Ελευσίνιος εικαστικός Ταντούρης Στέλιος συμμετέχει με μια δημιουργία του  από ανακυκλώσιμα υλικά στην Έκθεση “Trash Art” προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει το φιλότεχνο κοινό και όχι μόνο πάνω στο θέμα της ανακύκλωσης,της προστασίας  του περιβάλλοντος και της αποδοχής δημιουργίας τέχνης από κατώτερης καταγωγής υλικά όπως τα απορρήματα.

Ο Στέλιος Ταντούρης εκτός από ενεργό μέλος περιβαλλοντικών Οργανισμών και ιδρυτής της μεγάλης Διαδικτυακής Ομάδας “Σκουπιδοτεχνήματα- Δημιουργίες Κατασκευές από Ανακυκλώσιμα Υλικά” διατελεί ως Διευθυντής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων καθώς και στον Διεθνή Οργανισμό της Internation Action Art με Πρόεδρο και Γενικό CEO αντιστοίχως τον κ. Ιωάννη Μαρωνίτη .

Η έκθεση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνέχεια πρότασης και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Παράταξης “Οικολογική Συμμαχία”.  

Τίτλος: “Μην το πετάς.. ξαναχρησιμοποίησέ το”!

Διάρκεια της εκθέσεως από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και 12 Οκτωβρίου στο Πεδίο του Άρεως.

Είσοδος Ελεύθερη.