Ο συνθέτης Tasos P. κυκλοφορεί το instrumental track «Angel Of Mine» που προκρίθηκε στον ημιτελικό του International Songwriting Competition (ISC) της Αμερικής

Ο βραβευμένος συνθέτης Tasos Petsas (aka Tasos P.) κυκλοφορεί την 13/03 σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία της FM Records, την instrumental έκδοση του τραγουδιού του «Angel Of Mine»

Στο «Angel Of Mine» εκτός από τον Τάσο Πέτσα που έχει γράψει τη μουσική και επιμεληθεί την παραγωγή, το  mixing/mastering ανήκει στο μόνιμο συνεργάτη του Γιώργο Λαζάρου (Avenue Studios). Όσο για το track, αυτό είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2015 σαν τραγούδι ντουέτο του ίδιου του δημιουργού μαζί με την cross over σοπράνο, Μάνια Βλαχογιάννη καταφέρνοντας να ανεβεί στο #1 των digital singles της Ελλάδας και παράλληλα να σκαρφαλώσει στα ευρωπαϊκά charts ανάμεσα στα 200 καλύτερα τραγούδια (θέση #176) όπου και παρέμεινε επί 5 συνεχόμενες εβδομάδες.  

Πριν από δύο εβδομάδες η συγκεκριμένη σύνθεση προκρίθηκε στον Ημιτελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Σύνθεσης «International Songwriting Competition» στο Nashville των Ηνωμένων Πολιτειών στην κατηγορία Instrumental , στο σημαντικότερο διαγωνισμό διεθνώς για τους συνθέτες. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου η σύνθεση ξεχώρισε ανάμεσα σε 15.000 συμμετοχές, όπου τελικά προκρίθηκε μόνον το 13%. Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως η διάσημη τραγουδίστρια Mariah Carey, το συγκρότημα των Coldplay κλπ. ενώ ανάμεσα στους νικητές του είναι ένας μεγάλος αριθμός κατόχων Grammy και καλλιτεχνών που κυριαρχούν στα charts, όπως η Tones and I, οι Bastille, ο Gotye ο Gregory Porter και πολλοί άλλοι.

Να θυμίσουμε, τέλος, πως και πέρυσι ο συνθέτης είχε προκριθεί στον ημιτελικό του ίδιου διαγωνισμού με το τραγούδι «Été D’Amour» στην κατηγορία World Category.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων :

https://www.songwritingcompetition.com/winners

Digital Links :

Spotify : https://rb.gy/f07smh

iTunes : https://rb.gy/qb4ds6

Deezer : https://rb.gy/vjgcih

Amazon Music : https://rb.gy/4ryq2p

YouTube Music : https://rb.gy/xcpkhc

Napster : https://rb.gy/hqsj7w