Ο «ΣΕΕΑΕ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε πρωτοφανή κλίμα συσπείρωσης

Mε μεγάλη επιτυχία, και πρωτοφανή συσπείρωση, μετά από χρόνια, τελέστηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του «Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος».

Πλήθος κόσμου και εμπόρων, αλλά και εκπροσώπων του πολιτικού αλλά και καλλιτεχνικού κόσμου, εκ των οποίων και ο ερμηνευτής Χρίστος Αντωνιάδης, αλλά και ο υποψήφιος βουλευτής Φίλιππος Καμπούρης, έδωσαν το βροντερό παρών τους, στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΣΕΕΑΕ, του Προέδρου του Κωνσταντίνου Κυράτσου, του Αντιπροέδρου Μιχάλη Κωνσταντινίδη, του ταμία Παναγιώτη Μητρόπουλου και του Γ. Γραμματέα Μιχάλη Γεωργιάδη!

Πέρα του εορταστικού σκέλους της εκδήλωσης, ήταν μία καλή αφορμή, για να συσπειρωθούν ενάντια αυτών που προσπαθούν να αφανίσουν τον κλάδο τους, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδές, για την αποφυγή των δυσκολιών που έχουν προκύψει στην εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην χώρα, αλλά και όλα όσα πρέπει να κάνουν οι έμποροι, για να διεκδικήσουν την ομαλή λειτουργία του κλάδου τους, αλλά και να διεκδικήσουν, όσα τους αναλογούν από την κυβέρνηση!  

Το φλουρί κέρδισε, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΕΑΕ, Μιχάλης Κωνσταντινίδης.