Ο Πολιτιστικός Φορέας Dreamteam και το ηλεκτρονικό lifestyle & culture περιοδικό likewoman.gr

Καλούν τους εικαστικούς καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα και τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό διαδυκτιακά.

WEB ART EXHIBITION vol. 1

Σε μία περίοδο πρωτόγνωρη για όλους όπου η Τέχνη όμως συνεχίζει να ανθίζει και οι καλλιτέχνες ολοένα και περισσότερο φιλοτεχνούν με τη ψυχή τους έργα, ξεκινάει το project “Web Art Exhibition” το οποίο θα περιλαμβάνει 15ήμερη διαδυκτιακή συλλογική έκθεση Τέχνης μέσω των σελίδων του likewoman.gr με ελεύθερο θέμα!

Η Web Art Exhibition σκοπό έχει να δώσει βήμα και να ενισχύσει τους καλλιτέχνες και τις δημιουργίες τους, να τονώσει τα εικαστικά και να επικοινωνήσει μέσω του διαδυκτίου όσα οι ίδιοι δημιουργούν και υποστηρίζεται από επαγγελματίες του χώρου της διαφήμισης, της επικοινωνίας, των Τεχνών και του Πολιτισμού!

Οι εικαστικοί δημιουργοί θα μπορούν ανά 15 ημέρες να παρουσιάζουν έργα τους με επισυναπτόμενες πληροφορίες στο αναγνωστικό κοινό του γνωστού περιοδικού. Η διαδυκτιακή έκθεση Web Art Exhibition θα ταξιδεύει μέσω της ιστοσελίδας σε πλήθος φιλότεχνων ματιών, διακοσμητές και interior designers, με διάρκεια και απήχηση.

Η Web Art Exhibition vol.1 θα διαρκέσει από τη 1η έως τις 15 Μαϊου 2020.

Κατά τον ίδιο τρόπο θα παρουσιάζονται και ατομικές διαδυκτιακές εκθέσεις Τέχνης μέσω του project Solo@Web!

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες και προϋποθέσεις συμμετοχής στα projects, στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000 – 6951654477 καθημερινά από 10:00 έως 20:00, έως τις 25/4 καθώς και να στέλνουν το αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Χορηγός επικοινωνίας: www.polismagazino.gr