Ο πατρινός ράπερ Αίνιγμα παρουσιάζει τον νέο του δίσκο

Ο «Edward Nigma» είναι πολλά παραπάνω από ένας ακόμα hip hop δίσκος

Ο πατρινός ράπερ Αίνιγμα, μέλος των Gang Run, παρουσιάζει το πρώτο του άλμπουμ συνδυάζοντας στοιχεία West Coast και New York drill ήχου.

«Τα παιδιά δεν είναι εντάξει, μα ελπίζουν ακόμα

θέλουν να αφήσουν πίσω κάτι πριν τα βάλουν στο χώμα..

..και εμείς με την ψυχή στο στόμα τριγυρνάμε στις πόλεις

πίνοντας νέφος και βρωμιές, όχι σαμπάνιες και Mollies».

Ο Αίνιγμα (ή αλλιώς Σπύρος) μας συστήνει το alter ego του «Edward Nigma», έναν δίσκο εξ ολοκλήρου γραμμένο σε στίχους και σε παραγωγή του ίδιου, με τον JK One στη μίξη και το master από το γνωστό Mixdown Studio. Ο δίσκος αποτελείται από 10 κομμάτια με τον JK One και τον Inferno 517 να συμμετέχουν σε δύο από αυτά.

Ο «Edward Nigma» έρχεται να καλύψει την ανάγκη του δημιουργού για έκφραση κοινωνικών και προσωπικών ανησυχιών με μία ιδέα battle rap και ένα αυθεντικό ορχηστρικό αποτέλεσμα. Τα θεμέλια του στιχουργικού κομματιού του δίσκου βασίζονται σε μία street αποτύπωση των προσωπικών προβληματισμών του καλλιτέχνη προσπαθώντας να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του και να πάρει θέση απέναντι στα διαρκή φαινόμενα της ελληνική κοινωνίας του σήμερα.

Αίνιγμα (Gang Run) – Γούναρη

Όπως αναφέρει ο ίδιος:  «Ευελπιστώ η δουλειά αυτή να αγγίξει όσο πιο πολλά μυαλά και καρδιές γίνεται και να βρουν σε αυτήν την όποια στήριξη χρειάζονται όσοι την χρειάζονται».

Άκου το άλμπουμ ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Αίνιγμα στα Socia Media:

Facebook | Instagram | Spotify

Press:  www.ActionEsti.gr