Ο Πάνος Πατέλλης καλεσμένος στην εκπομπή #2μαζί

Ο Ορεστιαδίτης λαϊκός τραγουδιστής
Πάνος Πατέλλης ήταν καλεσμένος στις 7/11 στην εκπομπή #2μαζί στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΕΛΤΑ ΤV.

Στο στούντιο είχε την καλύτερη υποδοχή και φιλοξενία από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καλεντερίδου και τον παρουσιαστή Παύλο Μιχαηλίδη.

Ο Πάνος απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι δυο παρουσιαστές και γενικά υπήρχε μεταξύ τους ένας όμορφος διάλογος και μία ωραία συζήτηση για διάφορα θέματα που αναφέρθηκαν σχετικά με την ζωή τα όνειρα τους στόχους και τα μελλοντικά του σχέδια.

Στην συνέχεια συζήτησαν για τα δύο βίντεο κλιπ το “Σ’ ερωτεύτηκα” Και το “Τώρα είμαι
ευτυχισμένος”.
Δεν γινόταν όμως να μην τα βάλουν να τα δουνε να τα απολαύσουν και να τα ακούσουν οι τηλεθεατές. Μέχρι και στο στούντιο μάθαμε ότι το κέφι και η διάθεση χτυπησαν κόκκινο και άφησαν τις καλυτερες εντυπώσεις σε όλους.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ από Αλεξανδρούπολη υπογράφει στίχους και μουσική στο ΣΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ καθώς και ο ίδιος είναι πολύ καλός καλλιτέχνης ως τραγουδιστής και μουσικός. Επίσης είναι φίλος και συνεργάτης του Πάνου και στο ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ στίχους υπογράφει ο ίδιος ΠΑΝΟΣ ΠΑΤΕΛΛΗΣ και μουσική ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣΚΟΣ.

Τέλος κλείνοντας ο Πάνος δήλωσε ότι όταν έρθει η στιγμή θα ήθελε να ετοιμάσει μία ακουστική μπαλάντα με πολύ καψούρα μεράκι και αγάπη καθώς θα ήθελε να έχει στην δισκογραφία του και ένα τέτοιο στυλ τραγουδιού διαφορετικό από τα άλλα.

Ο Πάνος ήταν πολύ χαρούμενος για την καινούρια εμπειρία και γνωριμία που έζησε και περιμένει ως την επόμενη φορά που θα βρεθεί on studio.