Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη στο “2021 Greece-China Virtual Travel B2B Roadshow”

Με στόχο τη δυναμική προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης στην τουριστική αγορά της Κίνας ως τουριστικού προορισμού με ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων και μοναδικών εμπειριών, o Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη διαδικτυακή συνάντηση “2021 Greece-China Virtual Travel B2B Roadshow”.

Τη συνάντηση “2021 Greece-China Virtual Travel B2B Roadshow” διοργάνωσε το Γραφείο Εξωτερικού ΕΟΤ Κίνας, στο πλαίσιο του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας-Κίνας.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκη παρείχε πλούσιο πληροφοριακό υλικό για τη Θεσσαλονίκη, τα αξιοθέατα, την ιστορία και τον πολιτισμό αιώνων της πόλης καθώς και τις δραστηριότητες που μπορεί να έχουν οι τουρίστες από την Κίνα.

Είναι γεγονός πως οι Κινέζοι είναι λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας. Τρέφουν μεγάλο θαυμασμό και σεβασμό για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και οι εκπρόσωποι του τουρισμού που συμμετείχαν στη συνάντηση εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερη έμφαση στον συνεδριακό τουρισμό καθώς και τον τουρισμό γάμων.

http://www.thessaloniki.travel/