Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής στα deTalks του deBόp.gr

Τετάρτη 6 Μαΐου στις 6 το απόγευμα
στο instagram του deBop.gr
https://www.debop.gr/events/o-konstadinos-bibis-sta-detalks-tou-debopgr

Τα deTalks του deBόp.gr ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Τετάρτη με καλεσμένη τη Λίλα Μπακλέση. Εύλογος, επόμενός μας καλεσμένος, θα είναι αυτή την Τετάρτη 6 Μαΐου, ο αγαπημένος της από την παράσταση «Οι κάτω από τα αστέρια», Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Εκτός από σπουδαίος ηθοποιός και κάτοχος του βραβείου Δημήτρη Χορν, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής είναι συνιδιοκτητης του θεάτρου Αλφα στο κέντρο της Αθήνας, έχει ταξιδέψει ανά τον κόσμο με παραστάσεις θεάτρου, με τελευταίο σταθμό τη Χιλή με τους Όρνιθες του Καραθανου. Γράφει ποίηση, στίχους και το τελευταίο διάστημα μας κρατάει παρέα τραγουδώντας μέσω instagram από το αγαπημένο του νησί, τη Σκύρο.

Ραντεβού μαζί του λοιπόν, στις 18:00 το απόγευμα αυτής της Τετάρτης από το instagram του deBop (https://www.instagram.com/debop.gr/).

Για τα deTalks:

Ένα μισάωρο, άντε μια ώρα με τους αγαπημένους μας.
Οι άνθρωποι είναι εδώ ο ένας για τον άλλο ανεξαρτήτως συνθηκών.
Κι έτσι, στο deBόp, κι ένω έχουμε περιορίσει τις επαφές μας με τους «δικούς» μας ανθρώπους σύμφωνα με τις παγκόσμιες οδηγίες, εγκαινιάζουμε έναν νέο τρόπο συνάντησης μαζί τους.
Κάθε Τετάρτη, λοιπόν, ημέρα που παραδοσιακά ξεκινά για εμάς η πολιτιστική εβδομάδα, σας παρουσιάζουμε τα deTalks. Έναν κύκλο συζητήσεων, με αρκετό χιούμορ και αισιοδοξία, για όλα όσα συμβαίνουν και κυρίως όλα όσα περιμένουμε.

Το ραντεβού δίνεται στο instagram page μας (https://www.instagram.com/debop.gr/) στις 6 το απόγευμα.

Καλεσμένοι μας, άνθρωποι που βλέπουμε στο θέατρο, στις μουσικές σκηνές, άνθρωποι που διαβάζουμε τα βιβλία τους κι άλλοι που κρύβονται πίσω από όλα αυτά, υπεύθυνοι πολιτιστικών παραγωγών και άλλων τομέων.

Στόχος μας, να μεταδοθεί το μήνυμα πως τα πάντα, πάντα προχωρούν και πως είμαστε εδώ, παρέα να τα ζήσουμε.

Όχι άλλη μια συζήτηση για το τι κάνουμε στην καραντίνα, λοιπόν.
Τα deTalks είναι διαδραστικές κουβέντες για όλα όσα ονειρευόμαστε – για τον πολιτισμό που επιβιώνει και μας δίνει ανάσες!

Τη σκυτάλη θα πάρουν τον επόμενο καιρό, ο συγγραφέας Μάκης Τσίτας, ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος κι η τραγουδοποιός Nalyssa Green και η λίστα των καλεσμένων αναμένεται μακριά και γεμάτη ενδιαφέρον!

Οικοδέσποινες των deTalks θα είναι οι Όλγα Μπιάγκη και Μαντώ Χαντζή από το deBόp, ενώ την επιμέλειά τους έχει αναλάβει η Έφη Χρυσού.

Υ.Γ. Αν θέλετε να μας προτείνετε ανθρώπους που σας έχουν λείψει και θέλετε να φιλοξενήσουμε, στείλτε μας email στο [email protected] με τίτλο «deTalks».