Ο Κωνσταντίνος Μενούνος σε ρόλο έκπληξη στο θέατρο Broadway

Ο ευγενής και χαρισματικός Καλλιτέχνης Χορογράφος και Ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μενούνος στην αποκλειστική συνέντευξη για την παράσταση “Όταν η Φόνισσα συνάντησε τη Μήδεια” στο polismagazino.gr

Κωνσταντίνε φέτος σε συναντάμε στο θέατρο Broadway στο κέντρο της Αθήνας. Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο σου στην παράσταση και το έργο. Ναι! Και φέτος θα είμαι στη σκηνή του μικρού broadway που είναι Πατησίων και Αγίου Μελετίου στην καρδιά της Αθήνας. Θα Υποδύομαι έναν πραγματικά εκπληκτικό χαρακτήρα (ρόλο) που είναι έκπληξη στην παράσταση και το λέω αυτό γιατί ενώ στη σκηνή του θεάτρου θα διαδραματίζεται η ιστορία της Μήδειας (του Ευριπίδη) και της Φραγκογιαννού (φόνισσας – Παπαδιαμάντη) εκεί κάπου ενδιάμεσα στην ιστορία του έργου εμφανίζεται ένας μάγειρας που ενώνει το παρελθόν το παρόν και το μέλλον μέσα από την μαγειρική του με αλληγορική σημασία και ένα μονόλογο που έχει να πεί αλήθειες στο κοινό.

Δεν θα ήθελα όμως να πω κάτι περισσότερο γιατί πραγματικά αξίζει να ακούσει κανείς αυτές τις μεγάλες αλήθειες, που πραγματικά από την πρώτη ανάγνωση, όταν έκανα του ρόλου ανατρίχιασα και συγκινήθηκα εσωτερικά βαθιά μέσα μου. Η παράσταση λέγεται “Όταν η Φόνισσα συνάντησε τη Μήδεια” του Γιώργου Α. Χριστοδούλου σε σκηνοθεσία Βασίλη Πλατάκη.

Εκτός από την ερμηνεία του ρόλου του Μάγειρα θα σε δουμε και να χορεύεις; Εννοείται! στην παράσταση αυτή παίζω, χορέυω, τραγουδάω ότι ακριβώς απαιτεί η σκηνή του θεάτρου. Πραγματικά είμαι γεμάτος με αυτή την παράσταση φέτος γιατί καταφέρνω να κάνω τα πάντα όπως και οι οκτώ ηθοποιοί που παίζουν στην παράσταση αυτή. Επιτρέψτε μου να αναφέρω τα ονόματα τους. ΓΩΓΩ ΑΤΖΟΛΕΤΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΙΔΑΛΗ, ΣΑΡΑ ΤΕΡΖΗ

Πως αισθάνεσαι που ξεκινάνε τα θέατρα μετά από τόσο καιρό; Πραγματικά σου μιλάω εμείς και αν είμαστε χαρούμενοι επιτέλους! που ξεκινάμε μετά από δυο προηγούμενες προσπάθειες με το ίδιο έργο που ενώ είμασταν έτοιμοι να το ανεβάσουμε στην σκηνή, δυο εβδομάδες περίπου πριν την έναρξη μας σταματήσαμε λόγω μέτρων πανδημίας και δεν ανεβήκαμε ποτε κάνοντας την τρίτη μεγάλη προσπαθεια μας τώρα μετά την λήξη των περιορισμών μετά από πολυ ώρες για άλλη μια φορά πρόβες και σκληρής δουλειάς μέχρι τελευταίας στιγμής πρίν την πρεμιέρα μας. Δόξα το Θεό όμως όλα καλά είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε πάνω στην σκηνή του Broadway και να δώσουμε τον καλυτερο μας εαυτό για τον κόσμο που θα έρθει να μας δεί. Θα ήθελα να αναφέρω ότι όλος ο θίασος είναι καλοδουλεμενος μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, είμαστε δυνατή ομάδα και ιδιαίτερα δεμένοι με κοινό στόχο και όραμα για επιτυχία τον φετινό θεατρικό χειμώνα.

Ξεκινάμε σήμερα Παρασκευή 21:00 το βράδυ και θα είμαστε και Σαββατο και Κυριακή

Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε θερμά για την κουβέντα που κάναμε και για την πρωτιά που μας έδωσες να γράψουμε λίγα πράγματα για την παράσταση “Όταν η Φοννισσα συνάντησε τη Μήδεια”. Σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνεις στο θέατρο και στην τηλεόραση. Θα έρθουμε να σας απολαύσουμε.