Ο Καραγκιόζης Γραμματικός – Παράσταση στη «σχεδία»

Προτείνει ο δημοσιογράφος Θάνος Ξάνθος

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, 20:30

Είσοδος ελεύθερη

Το φεστιβάλ «9,5 εβδομάδες» του περιοδικού δρόμου «σχεδία», ξεκινά την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 20:30 με μια εκδήλωση με άρωμα καλοκαιρινής παράδοσης, μια παράσταση Καραγκιόζη. Ο ξυπόλητος καμπούρης και η παρέα του έρχονται καρδιά της Αθήνας, στο σπίτι της «σχεδίας», το «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2). Το «Σπίτι Σκιών» και ο Μιχάλης Παπανικολάου, παρουσιάζουν μια κλασική και πολυαγαπημένη παράσταση από το ρεπερτόριο του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών, το «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός». Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Στο έργο, ο Καραγκιόζης προσλαμβάνεται από τον Πασά προκειμένου να γίνει γραμματικός της πολιτείας και να βοηθήσει τους συμπολίτες του να στείλουν επιστολές, μηνύσεις και…. μηνύματα! Το αποτέλεσμα, άκρως ξεκαρδιστικό, θα το δείτε επί του μπερντέ!

Το «Σπίτι Σκιών» είναι φορέας διατήρησης και προβολής της τέχνης του Θεάτρου Σκιών που δημιούργησε το 2019, ο Μιχάλης Παπανικολάου. Το φεστιβάλ «9,5» εβδομάδες πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Εκδήλωση:

Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός»

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, 20:30

Είσοδος ελεύθερη

«σχεδία home»
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Πληροφορίες:                     

Περιοδικό δρόμου «σχεδία»

2130231220 | [email protected] | www.shedia.gr