Ο Θοδωρής Μαραντίνης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο #23 Art podcast

«Ένα Art Podcast θα μας φέρει πιο κοντά»

Μία απολαυστική κουβέντα δυο ανθρώπων που γνωρίζονται  χρόνια, αλλά έχουν πολλά ακόμη να «φωτίσουν».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου, με διάθεση εξομολογητική, μιλάει για τα παιδικά του χρόνια ως «νεαρός πρωταγωνιστής» στην ντισκοτέκ του πατέρα του «Μαμούθ», για τα όνειρα που είχε μικρός, τη δουλειά που έμαθε να κάνει, το συγκρότημα Mixing Up The Medicine που αργότερα έγινε Onirama και τώρα πια μετρά πάνω από είκοσι χρόνια – ναι, χωρίς να διαλυθούν!

Ευγενής, δυναμικός και με μια ροκ ματιά – όπως ο ίδιος οριοθετεί το χαρακτηρισμό αυτό – ο Θοδωρής Μαραντίνης παραδέχεται πως η μεγαλύτερη του χαρά είναι το γεγονός ότι συνεργάζεται πια με τα ονόματα της μουσικής σκηνής που μικρός θαύμαζε και ονόμαζε «ήρωές» του. Η Χάρις Αλεξίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Paul McCartney που του έχει…ξεφύγει μέχρι στιγμής και η αίσθηση που έχει για τις Μελιsses, τους Alcatrash και τους Locomondo.

Κάθε στιγμή του Art Podcast #23 είναι απολαυστική…όταν μιλάει για τους γιους του και τα σχόλια τους για τα τραγούδια των Onirama, όταν αποκαλύπτει ότι το «λ» της Θεσσαλονίκης τον συνοδεύει ακόμη, αλλά και όταν εξιστορεί τη γνωριμία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ποια τραγούδια των Onirama ξεχωρίζει ο ίδιος και ποιοι στίχοι τους μιλούν στην καρδιά του; 

Το «Ξημερώνει» σε τι μονοπάτια οδηγεί τους Onirama και πόσο κοντά είναι στην ιδέα να παίξει σε ένα μιούζικαλ;

Σε αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα απαντά ο Θοδωρής Μαραντίνης με ενθουσιασμό παιδιού, σοβαρότητα ενός επιτυχημένου frontman group με πορεία σημαντική και φυσικά χωρίς ίχνος σοβαροφάνειας!

Ένα Art Podcast που μπορείς να το ακούσεις : https://open.spotify.com/episode/2bE5zrgoVfryMAIPmLLVXL?si=SG2hJWjGTdGtIa3KyXH_vw (direct Spotify link του επεισοδίου)

https://artpodcast.gr/23-thodoris-marantinis/   (podcast page)

https://artpodcast.gr/blog-thodoris-marantinis/    (dedicated blog post)