Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery στην Art Athina 2019

Η μεγαλύτερη εικαστική διοργάνωση της Αθήνας, η Art Athina 2019, ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

Το Ζάππειο Μέγαρο αποδείχτηκε ο φυσικός χώρος για τις 36 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσδίδοντας την αίγλη που αρμόζει στην τέχνη.

Ο Χρήστος Αντωναρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τόλης αποτέλεσαν τους φετινούς πρωταγωνιστές στο Booth Ε6 του Εικαστικού Κύκλου Sianti Gallery αγκαλιάζοντας νέες προσεγγίσεις και επιδρώντας με τα έργα τους καταλυτικά μέσα στο χώρο.

Η «Καρυάτιδα» και η «Νυχτερινή Περίπολος»(Rusty Rembrandt) του Χρήστου Αντωναρόπουλου αλλά και η πρωτότυπη εγκατάσταση «Ατέρμονος Χώρος» του Κωνσταντίνου Τόλη εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους επισκέπτες. Έκδηλο ήταν και το ενδιαφέρον του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη μόλις αντίκρυσε την «Καρυάτιδα» του Χρ. Αντωναρόπουλου.

Ξεχωριστές παρουσίες από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, πνευματικό και επιχειρηματικό κόσμο καθώς και πολλοί φιλότεχνοι και συλλέκτες κατέκλυσαν το Booth του Εικαστικού Κύκλου Sianti Gallery.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων που τίμησαν την φετινή φουάρ ξεχώρισαν οι:

Αναστασάκος Μανώλης, Γερουλάνος Παύλος, Δικέφαλος Κώστας, Κεφαλογιάννη Όλγα, Κούκος Δημήτρης, Λάλας Θανάσης, Παπαγιάννης Θόδωρος, Παπαθεοδώρου- Βαλυράκη Μίνα, Παπανδρέου Άντα και Μαργαρίτα, Παπουτσίδη Σούλα, Ρόκος Κυριάκος, Σαραντοπούλου Χριστίνα, Σπυριούνης Ι.Κ, Στεφανίδης Μάνος, Στοΐδης Άρις, Τσόκλης Κώστας & πολλοί άλλοι.

Email: [email protected]
Web: https://ikastikos-kiklos.com/art-athina-2019/

Ώρες λειτουργίας Εικαστικού Κύκλου Sianti Gallery:
Τρίτη – Πέμπτη- Παρασκευή 10:00-20:00
Τετάρτη 10:00-15:00
Σάββατο 10:00-16:00
Κυριακή και Δευτέρα κλειστά