Ο Δήμος Καλαμαριάς το νέο συνδρομητικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης επισημοποιώντας την είσοδο του Δήμου Καλαμαριάς στην οικογένεια του ΟΤΘ ως συνδρομητικό μέλος.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε πως κύριο μέλημα του Οργανισμού είναι η ενιαία προβολή όλων των δήμων της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης. «Η Καλαμαριά έχει ουσιαστικό και ιστορικό ειδικό βάρος. Η φετινή χρονιά είναι σημαντική και οι κοινές μας δράσεις θα αναδείξουν και θα τιμήσουν τον Δήμο και τους ανθρώπους του γιατί την ψυχή μας τιμούμε όλοι, την ψυχή μας καταθέτουμε. Δε θα είμαστε εσαεί σ’ αυτές τις θέσεις, αλλά για όσο θα είμαστε εγώ βάζω υπογραφή, ότι θα επιδιώκω τη συνεργασία για το καλύτερο του τόπου».

Ο κ. Δαρδαμανέλης δήλωσε «Στο κομμάτι του Τουρισμού έχουμε να αναδείξουμε κάτι πολύ δυνατό, που βασίζεται στο τρίπτυχο, ιστορικότητα- τοπίο- άνθρωποι της Καλαμαριάς. Καταφέρνουμε μέσα από την πολύ καλή σχέση που έχουμε οι δύο φορείς Δήμος Καλαμαριάς και ΟΤΘ να αναδείξουμε πολλά θέματα. Το ‘22 για την Καλαμαριά είναι μία χρονιά μνήμης, που έχουμε χρέος, αλλά και ανάγκη να τιμήσουμε. Θέλουμε να αναδείξουμε το ποιοι είμαστε από που ξεκινήσαμε. Μέσα από συνεργασίες σαν κι αυτή καταφέρνουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο» .

Η Καλαμαριά είναι πλέον κάτω από την ομπρέλα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος όλης της πόλης, που αναμένεται να την τονώσουν οικονομικά.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Βάσω Νικολέττου.