Ο Άτλας του χρόνου: Παιδικό βιβλίο  του Tommaso Maiorelli από τις εκδόσεις Διόπτρα

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο; Αυτό το βιβλίο μας παρουσιάζει τα πιο κομβικά γεγονότα στην ανθρώπινη ιστορία, τις τέχνες και την επιστήμη από το big bang… ως σήμερα!

Σχετικά με το βιβλίο

Αυτός ο εικονογραφημένος Άτλας παρουσιάζει τα πιο σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας Ιστορίας, από τη γένεση του Σύμπαντος μέχρι σήμερα, χρησιμοποιώντας το οπτικό εργαλείο των χρονολογικών γραμμών και μεγάλες σελίδες που ξεδιπλώνουν.

Ξετυλίγοντας το νήμα του χρόνου παρακολουθούμε τις μεγάλες κατακτήσεις της ανθρωπότητας, την άνοδο και την πτώση αυτοκρατοριών, ξακουστές μάχες και τα θαύματα της τέχνης, της επιστήμης και της λογοτεχνίας.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα ταξιδέψουμε στον χρόνο, από την εποχή των δεινόσαυρων ως την Αρχαία Ελλάδα, από τα μεσαιωνικά κάστρα μέχρι τα στρατόπεδα των δύο παγκόσμιων πολέμων, από τη Μεγάλη Έκρηξη ως την ψηφιακή επανάσταση.

Ένα Ταξίδι στην Iστορία από τη Μεγάλη Έκρηξη μέχρι την Ψηφιακή Επανάσταση!

Βιογραφικό

Ο Tommaso Maiorelli γεννήθηκε το 1989 και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη φιλοσοφία με ειδίκευση στην Ιστορία και στις γλώσσες. Εργάστηκε ως καθηγητής σε σχολεία και αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο. Του αρέσουν οι πολεμικές τέχνες και έχει μαύρη ζώνη στο τζούντο. Στα βιβλία αναζητεί αυτό που έχει χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν το έχει βρει ακόμη…

Μεταφραστής: Στέλλα Πεκιαρίδη, Εικονογράφος: Carla Manea, ISBN: 978-960-653-888-9, Ημ. έκδοσης: 21/09/2022, Σελ.: 112, Τιμή: 19.90€