«ΟΨΕΙΣ» Από την ομάδα χορού PLAN B

Θέατρο Ροές
29 & 30 Ιουνίου 2019

Η ομάδα χορού PLAN B παρουσιάζει τις «ΟΨΕΙΣ» για 2 παραστάσεις, Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, ώρα 20:00 στο θέατρο Ροές (Ιάκχου 16, Γκάζι). Χορογραφούν οι: Niko Ilias König, Ζέφη Μπαρτζώκα, Εύα Παγουλάτου.

Οι «ΟΨΕΙΣ» αποτελούνται από ένα τρίπτυχο χορού μέσα από το οποίο οι χορογράφοι επιχειρούν να εκφράσουν την έννοια της ενέργειας, της εναρμόνισης, της έκρηξης, της αισθαντικότητας, του ενστίκτου και της παρορμητικότητας.

Με την διαφορετική κινησιολογική προσέγγισή του, ο κάθε χορογράφος επιχειρεί να δώσει στους χορευτές το ερμηνευτικό έναυσμα που θα αναδείξει τις ανεξάντλητες πτυχές τους μέσα από την σωματική και μουσική διάσταση.

Η ομάδα χορού PLAN B:
Η καλλιτεχνική λειτουργία της ομάδας PLAN B είναι ζωτικής σημασίας για τους δημιουργούς της.

Τόσο οι ερμηνευτές που κατά καιρούς την αποτελούν, όσο και οι εμπνευστές της, έχουν σαν στόχο να διατηρήσουν ζωντανή την σχέση της κλασικής/νεοκλασικής και σύγχρονης κίνησης στις δημιουργίες τους και γι’ αυτό δεν έχουν κάποιο μονοδιάστατο κινησιολογικό χαρακτηριστικό.

Η συνεργασία των καλλιτεχνών έχουν βασικό προσανατολισμό την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών που μπορούν να δώσουν καινούριες διαστάσεις και ύφος στα έργα, εντάσσοντας καλοδεχούμενα την κουλτούρα και την παιδεία καθενός.

Ιδρυτικά μέλη της ομάδας PLAN B είναι οι χορεύτριες και χορογράφοι Ζέφη Μπαρτζώκα και Εύα Παγουλάτου, ενώ την ομάδα αποτελούν νεαροί επαγγελματίες χορευτές κλασικής και σύγχρονης τεχνικής, απόφοιτοι του κέντρου χορού «ΧΟρΟLOGIE», αλλά και άλλων κρατικών ή επαγγελματικών σχολών της χώρας.

Ταυτότητα της παράστασης
«ΟΨΕΙΣ»
Από την ομάδα χορού PLAN B
Χορογραφούν: Niko Ilias König, Ζέφη Μπαρτζώκα, Εύα Παγουλάτου
Μουσική: socos, A. Vivaldi, Olafur Arnalds, George Baldovin, Fenia Christou, Max Richter, Richard Wagner
Χορεύουν: Γιώργος Βρατσάλης, Emily Downns, Niko Ilias Kōnig, Παναγιώτης Λαγανάς, Ντέα Λεσάι, Ελένη Μάρκου, Φωτεινή Μουχτούρη, Αναστασία Πανοπούλου, Έλλη Τσιτσιπά, Γιάννης Χρυσοβέργης, Ιωάννα Χρυσομάλλη.

Info
Παραστάσεις: Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Ιουνίου 2019
Ώρα: 20.00
Κρατήσεις: τηλ: 210 52 31 060
Τιμή εισιτηρίου: 10€, 8€ φοιτητικό.
Διάρκεια: 50’
Παραγωγή: ΧΟρΟLOGIE

http://choro-logie.com

|| [email protected]

Θέατρο Ροές
Ιάκχου 16, Γκάζι, ΤΚ 11854 ΑΘΗΝΑ