Ορέστης Ντάνος | Νέος δίσκος : “X Hotel” & επετειακό live στον Σταυρό του Νότου club Πέμπτη 2 Απριλίου

Με αφορμή το νέο υλικό αλλά και τα – αισίως και αναίμακτα – δέκα χρόνια από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο “Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς” ο Ορέστης μας προσκαλεί στην παρουσίαση – παράσταση που ετοίμασε αποκλειστικά και μόνο με κομμάτια από το ολόφρεσκο X Hotel αλλά και τραγούδια από όλη την έως τώρα πορεία του.

Είστε καλεσμένοι την Πέμπτη 2 Απριλίου στο club του Σταυρού του Νότου σε ένα live κυριολεκτικά εφ’όλης της ύλης το οποίο κυλάει μια κι έξω.
Αλήθεια, εσύ ποιο τραγούδι θες ν’ ακούσεις;
Το X Hotel είναι η τελευταία ολοκληρωμένη δουλειά του Ορέστη Ντάντου, ο οποίος αποφάσισε να μη χρεώνονται οι επισκέπτες του, και έτσι το υλικό κυκλοφορεί ελεύθερο εκεί έξω.
“Καλωσορίσατε στο X Hotel.
Το ξενοδοχείο μας δεν προσφέρει τίποτα από όσα προσφέρουν όλα τα υπόλοιπα. Εδώ μπαίνετε με δική σας ευθύνη και κανείς δεν ξέρει σε ποιο δωμάτιο θα μείνετε τελικά. Κάθε τραγούδι κι ένα δωμάτιο. Κάθε δωμάτιο κι ένας άνθρωπος, ένα νέο συναίσθημα.

Κάντε “check in”, υπομείνετε τη βροχή κι ας είναι άγρια, το “δωμάτιο 101” άλλωστε είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να υποδεχτεί κάθε ψυχή και σώμα, παρέα με όλα τα σημάδια, όλα τα παράσημα.
Το κατάλυμα βρίσκεται στα κρυφά μέρη του εαυτού μας και είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή από κάθε επισκέπτη που αναζητά τον εσωτερικό επαναπροσδιορισμό του, μέσω της ακρόασης”.
Το X Hotel είναι το νέο υλικό του πάντα ευρηματικού και ασυγκράτητου Ορέστη Ντάντου ο οποίος έφτιαξε ένα ξενοδοχείο που τους χωράει όλους. Όλους.

Ακούστε τον δίσκου στο youtube :https://www.youtube.com/watch?v=vhn5gaQF3Vw&t=2s&fbclid=IwAR0FfKhLcL_udMwNyOReirIN2uV0IA_goaFYS_n8Ok_9n5LvJhmkL3q0SNA
Ακούστε τον δίσκου στο Spotify :
https://open.spotify.com/album/2QUK8nBRCOdLETxfFUVr8W

Σταυρός του Νότου club
Ώρα έναρξης: 21.30
Eίσοδος: 12 ευρώ (μπύρα|κρασί)
Συντελεστές:

Κώστας Χριστοδούλου : τύμπανα
Γιώργος Καρδιανός : ηλεκτρική κιθάρα
Λεωνίδας Πετρόπουλος : ηλεκτρικό μπάσο
Σταματία Φουρλεμάδη : τρομπέτα
Ηχοληψία: Σωτήρης Παπάκος
Φωτισμοί: Γιάννης Μπράτσης
Φωτογραφίες: Έφη Χουντή
Artwork: Λευτέρης Αποστολόπουλος

Ακολουθήστε τον Ορέστη Ντάντο:
Official Website : https://orestisntantos.com/
Fb: https://www.facebook.com/NtantosOrestis/
Instagram: https://www.instagram.com/orestis_ntantos/?hl=el