Ολιστική εμπειρία shopping στο κέντρο της Αθήνας

Το Graffito, το πρώτο concept store που δημιουργήθηκε στην Αθήνα, ήρθε για να μείνει καθώς, για περισσότερο από μία πενταετία δεν παύει ν’ αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον μας με τις θεματικές και τα αντικείμενα που ανακαλύπτει και μας συστήνει απ’ όλο τον κόσμο.

Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι, μπορείς να χαθείς με τις ώρες στα 450 τ. μ. του μοναδικού αυτού καταστήματος που αποθεώνει το σύγχρονο urban living με στυλ, και σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία είναι μοναδική στην Ελλάδα. Σοφιστικέ έπιπλα που συνδυάζουν πολυτέλεια και εργονομία, ξεχωριστά ενδύματα, αξεσουάρ και ακόμη είδη περιποίησης, όλα εντάσσονται σε μία φιλοσοφία well being σε πλήρη αρμονία με την πόλη.

Η περιήγηση στο ξεχωριστό concept store είναι από μόνη της εμπειρία εξωτική. Αντικείμενα που έχουν συλλεγεί προσωπικά από τον ιδιοκτήτη σε αγορές απ’ όλον τον κόσμο, αποπνέουν χαρακτήρα και στυλ. Τέχνη και μόδα, interior design και καλό φαγητό συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται αρμονικά σ’ έναν χώρο όπου τα μάτια ανακαλύπτουν διαρκώς καινούρια ερεθίσματα.

Το Graffito δεν είναι απλώς άλλο ένα κατάστημα αλλά η έμπρακτη εφαρμογή μίας ολόκληρης φιλοσοφίας γύρω από το shopping κι εντέλει το living.

Πληροφορίες
Σόλωνος 34, Κολωνάκι
Τηλ. 210 3608936
www.graffito.gr
Fb page: Graffito