Ολίβια Αφιόνη και Άννα Κοιλάκου, σε μια από κοινού έκθεση των έργων τους, με τίτλο: “ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ” στην MegArt Gallery

Η Τέχνη έχει άπειρα μονοπάτια και κάθε δημιουργός ακολουθεί το δικό του, δίνοντας κομμάτια από την ψυχή του κάθε φορά. Είναι, βέβαια, ευτυχής συγκυρία, όταν οι δρόμοι δύο καλλιτεχνών διασταυρώνονται και ακόμα μεγαλύτερη τύχη όταν η διασταύρωση συμβαίνει σε έναν υπεύθυνο χώρο, όπως η MegArt Gallery.

Στο φιλόξενο, λοιπόν, αυτό χώρο, όπου όλοι και όλα υποστηρίζουν την Τέχνη, τους καλλιτέχνες και το έργο τους, διασταυρώνονται οι δρόμοι δυο κυριών της Τέχνης, της Ολίβιας Αφιόνη και της Άννας Κοιλάκου, σε μια από κοινού έκθεση των έργων τους, με τίτλο: “ΜΑΖΊ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ”.

Μέσα σε αυτά τα έργα, το φιλότεχνο κοινό θα δει να καθρεφτίζεται η ψυχή τους και θα μπορέσει να ψηλαφίσει πτυχές από την προσωπικότητά τους!!!

Καλούμε όλους τους φίλους καλλιτέχνες, καθώς και το φιλότεχνο κοινό, στην μοναδική αυτή έκθεση μας, που θα διαρκέσει από 6/12/21 έως τις 16/12/21.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 6/12/21 και ώρα 18.00.

Οι Κες, Ολίβια Αφιόνη και Άννα Κοιλάκου, καθώς και η MegArt Gallery με τους συντελεστές της, σας περιμένουν με αγάπη σε αυτήν!!!!

Art director Pagoulatos Dimos – Art curator Rigatou Maria

Social media & Art magazino 102 Michalis tsantes

Open hour gallery monday – friday 12.30 – 20.00

Saturday 17.00-20.00

Sunday close

FREE ENΤRANCE

Η γκαλερί ακολουθεί τις απαγορεύσεις της πολιτείας περί covid 19. Παρακαλούνται οι επισκέπτες μας κατά την είσοδο τους να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νοσηλείας & ταυτότητα.