Οι sexy ποδοσφαιριστές του Euro 2021

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Μετά την αναβολή του τουρνουά το 2020 λόγω της πανδημίας covid, το Euro γίνεται φέτος και όπως ήταν φυσικό κέρδισε αμέσως όλους τους άντρες fan του ποδοσφαίρου, αλλά και κάποιες γυναίκες, που λατρεύουν να βλέπουν νέους και ωραίους ποδοσφαιριστές.

Έτσι που λέτε, οι γυναίκες – ακόμα κι’ αν δεν είναι λάτρεις του αθλήματος – βλέπουν τους αγώνες για να χαζεύουν όλους αυτούς τους όμορφους νεαρούς άνδρες. Από Ιταλούς εραστές μέχρι Νορβηγούς θεούς, και μερικά ακόμα παλικάρια της Ευρώπης. Κυρίες μου, το Euro φέρνει τους πιο σέξι άνδρες στην Ευρώπη κατευθείαν στην τηλεόραση σας.

Χωρίς καμία συγκεκριμένη σειρά, εδώ είναι τα 10 πιο hot παλικάρια του ποδοσφαίρου που αξίζει να προσέξετε.

Αυτοί είναι οριστικά οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές του φετινού Euro.

Olivier Giroud/ Όπως ένα γαλλικό Merlot, ο Giroud φαίνεται να βελτιώνεται όσο περνούν τα χρόνια. Τέλεια περιποιημένος και με κάποιο τρόπο πάντα κομψός ακόμα και μετά από εφίδρωση κουβάδων, είναι το πιο κοντινό πράγμα που υπάρχει σε έναν Γάλλο David Beckham. Με ύψος 1.93, 34 ετών φέτος δεν έχει χάσει ούτε πόντο από τον κατάλογο των θαυμαστριών του. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει τσίτσιδος δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Marcos Llorente/ Ο Ισπανός είναι ακριβώς ο λόγος που τα κορίτσια παθιάζονται με το ποδόσφαιρο. Κι’ αυτός για να τις διαολίσει ακόμα περισσότερο φωτογραφίζεται όσο πιο προκλητικά μπορεί. Λίπος μηδέν, κοιλιακοί φέτες και οι φλέβες που πετάγονται σ’ εκείνο το σημείο του σώματος, κάνουν τα ασθενοφόρα να ουρλιάζουν μέσα στην νύχτα. Λατρεύει την Ίμπιζα, γι’ αυτό και οι γυναικοπαρέες καταφτάνουν σωρηδόν. 26 ετών με 1.84 ύψος.

Ciro Immobile/ Παρ’ όλο που είναι παντρεμένος και με παιδιά (τρία παρακαλώ), οι θαυμάστριες δεν πτοούνται και πάντα τον ψηφίζουν στις λίστες με τους πιο καυτούς άντρες του ποδοσφαίρου. Φέτος που την ομάδα της Ιταλίας – στα επίσημα τους – θα ντύσει ο Giorgio Armani, όλες περιμένουν να τον δουν και με κοστούμι. 1.85 ύψος, 31 ετών.

Fabian Schär/ Μπορεί να είναι από τα πιο άγνωστα ονόματα, αλλά ο Ελβετός, είναι το απόλυτο outsider. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άλογο στην κούρσα των αντρών του Euro. Ως Ελβετός δεν είναι τόσο προκλητικός, αλλά κερδίζει με την ευγένεια του. Αν θέλετε να κάνετε τις έξυπνες στους άντρες της παρέες σας, πετάξτε ένα “Ο Fabian Schär είναι ο πιο υποτιμημένος Ελβετός κεντρικός αμυντικός”, και θα τους κουφάνετε όλους. Ελπίζω βέβαια να μην σας ζητήσουν να αναφέρετε..

Η συνέχεια εδώ: