Οι Rebeti στη μουσική σκηνή ΙΛΙΟΝ Plus

Μαζί τους Guest η Μάρθα Φριντζήλα

Οι  Rebeti επιστρέφουν στη μουσική σκηνή ‘’ΙΛΙΟΝ Plus’’ στην Αθήνα για μια παράσταση το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Αυτή τη φορά με εξαιρετική παρέα!

Καλεσμένη η αγαπημένη τους Μάρθα Φριντζήλα!!!

Παρουσιάζουν επιλεγμένα τραγούδια από την ρεμπέτικη σκηνή και το ελληνικό λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι, αποδίδοντάς τα με τον χαρακτηριστικό γραμμοφωνικό ήχο των Rebeti και τις εξαιρετικές ενορχηστρώσεις τους. Η παράσταση περιλαμβάνει και τραγούδια- συνθέσεις των μελών του σχήματος, εκ των οποίων ορισμένα ανέκδοτα.

Το νέο σχήμα αποτελείται από την Αυγερινή Γάτση, τον Φώτη Βεργόπουλο, τον Γιάννη Κάτο και τον Κωστή Κωστάκη. Το κοινό τους όραμα για ελευθερία στην έκφραση και η αλληλεπίδρασή τους στην παραγωγική διαδικασία, τους ώθησαν στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου project.

Τα μέλη του σχήματος είναι γαλουχημένα με ρεμπέτικα και παραδοσιακά ηχοχρώματα, ενώ παράλληλα ενδιαφέρονται για νέες προκλήσεις με στόχο να αναδείξουν τις δικές τους δημιουργίες.

Η αποδοχή της διαφορετικότητας στην έκφραση και η κατανόηση της έννοιας του ‘’άλλου δρόμου’ ως απολύτως φυσιολογική διαδικασία μιας σύμπραξης, λειτούργησαν συνεκτικά δένοντας την παρέα, γεννώντας ερμηνείες με χαρακτήρα που ξεχωρίζει και εύκολα αναγνωρίζεται από τις πρώτες νότες.

Μέλη των Rebeti:

Αυγερινή Γάτση – ακορντεόν

Φώτης Βεργόπουλος – τρίχορδο μπουζούκι

Γιάννης Κάτος – Κοντραμπάσο

Κωστής Κωστάκης – κιθάρα

Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Πληροφορίες

– Γενική Είσοδος: 8 €

– Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva. Διαδικτυακή Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/rebeti-live-ilion-plus/

– Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (πρώτο ποτήρι μπύρα / κρασί) ή 10€ (πρώτο ποτό).
(Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€)

– Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.

– Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλ: 2108824383, 6983600510