Οι Finish Liners στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

Η ομάδα των Finish Liners, πιο κόκκινη από ποτέ, συμμετείχε για μία ακόμη φορά με 2 ομάδες στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, με τρία αγωνιστικά αμαξίδια που εξασφάλισαν τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια των αθλητών στη διαδρομή των αγώνων.

Η ομάδα φέτος απέδειξε πως αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τρέξουμε όλοι μαζί σαν μία ομάδα, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, ακόμη και το χιόνι, που έκανε τις συνθήκες πολύ δύσκολες ακόμα και για τους πιο έμπειρους δρομείς!

Η ομάδα των 21χλμ, συνόδευσε την Μαρία Βλάχου που είχε παρέα τον Mickey, τον μικρό τετράποδο φίλο της, ενώ η ομάδα του δρομικού αγώνα των 5χλμ συνόδευσε τον Παναγιώτη Παπαπαύλου και τον Χάρη Ασλανίδη.

Οι Finish Liners τρέχουν πάντα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές παθήσεις, αλλά και για να αναδείξουν τη ανάγκη και το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία στην πρόσβασή τους σε δράσεις όπως οι αγώνες δρόμου, κάτι που πετυχαίνουν κάθε φορά!

Χορηγός διαδρομής 21ΧΛΜ: PwC Ελλάδας

Χορηγός διαδρομής 5ΧΛΜ: Lavipharm

Όλοι μαζί τρέχουμε πιο γρήγορα και πιο κοντά στους στόχους μας, διαδίδοντας με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα ζωής: «…ότι σημασία δεν έχει πώς τρέχεις, αλλά γιατί!»

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας.  Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.