Οι Finish Liners κοκκίνισαν τους δρόμους στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η ομάδα των Finish Liners, πιο κόκκινη από ποτέ, συμμετείχε για πρώτη φορά με 2 ομάδες στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 με τρία αγωνιστικά αμαξίδια που εξασφάλισαν τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια των αθλητών στην διαδρομή των αγώνων.
Η ομάδα των 21χλμ, συνόδευσε την Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Μέλος του MDA, που μας έκανε υπερήφανους με την πρόσφατη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στο άθλημα της κολύμβησης, ενώ η ομάδα του δρομικού αγώνα των 5χλμ συνόδευσε τον Ανδρέα Χότζα, έμπειρο δρομέα και Μαραθωνοδρόμο.

Τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Βλαχογιάννη, συνόδευσαν οι Finish Liners στη διαδρομή των 5χλμ, στο πλαίσιο της «προσομοίωσης» μετακίνησης ενός ατόμου χωρίς κινητικά προβλήματα με αναπηρικό αμαξίδιο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι Finish Liners τρέχουν πάντα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές παθήσεις, αλλά και για να αναδείξουν τη ανάγκη και το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία στην πρόσβασή τους σε δράσεις όπως οι αγώνες δρόμου!

Μεγάλος Χορηγός ημιμαραθωνίου: PwC
Χορηγός ημιμαραθωνίου: LAVIPHARM

Μεγάλος Χορηγός διαδρομής 5ΧΛΜ: VITEX
Χορηγός διαδρομής 5χλμ: ΤΡΑΚΑΔΑΣ

Όλοι μαζί τρέχουμε πιο γρήγορα και πιο κοντά στους στόχους μας, διαδίδοντας με τον τρόπο
αυτό ένα μήνυμα ζωής : «…ότι σημασία δεν έχει πώς τρέχεις, αλλά γιατί!»

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.