Οι Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης συμπράττουν ως Σολίστ με τον Δημήτρη Μπάση και την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου στις 4 Ιουλίου στη Λεμεσό

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου και τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, συμπράττουν ως σολίστ για μία ακόμη φορά οι καταξιωμένοι Έλληνες κιθαριστές Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης.

Η Διεύθυνση της Ορχήστρας και οι Ενορχηστρώσεις είναι του Αντώνη Μυτακίδη, ενώ σολίστ είναι ακόμη το Cyprus Guitar Trio. Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Καθηγητής Κιθάρας του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας Αντώνης Κοΐζας και είναι η μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, ίσως και παγκοσμίως, αφού 300 Κιθαριστές με συμπράττουν επί σκηνής με τον Δημήτρη Μπάση!

Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων ΥΠΑΝ και στο Τραγούδι η Κατερίνα Παράσχου.

Η παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τον Δημήτρη Μπάση με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου να προβάλλει με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, τον βαθύ συμβολισμό που κρύβουν τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων συνθετών, με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, στο Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας».