Οι ραδιοφωνικές επιτυχίες του Tasos P. “BabyLove” & “Give High Love” απέκτησαν το δικό τους official videoclip

Ο βραβευμένος με 4 Global Music Awards στην Αμερική δημιουργός Τάσος Πέτσας (γνωστός σαν Tasos P.) μάς παρουσίασε τα Χριστούγεννα το δεύτερο κατά σειρά άλμπουμ του με τίτλο «The Libra Sessions».

Στο άλμπουμ περιέχονται και τα αγαπημένα ραδιοφωνικά τραγούδια «BabyLove» και «Give High Love». Τραγούδια που οπτικοποιήθηκαν από το δημιουργό σε δυο πολύ όμορφα videoclips που ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Το πρώτο τραγούδι «BabyLove» κυκλοφόρησε πέρυσι τον Φεβρουάριο και ήδη έχει σημειώσει σημαντική πορεία στα charts. Κατάφερε να σκαρφαλώσει στο #11 του R’N’B Chart της Μ. Βρετανίας ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα όπως η Alicia Keys και ο Khalid. Όσο για την Ελλάδα στο επίσημο chart της IFPI που μετράει πωλήσεις και streaming plays, έφθασε μέχρι το #9 ενώ στο αμερικανικό περιοδικό Billboard (Greece Digital Song Sales) έφθασε μέχρι το #3.

Το video του τραγουδιού είναι μία ιδιαίτερη συλλογή από στιγμές την εποχή που ο δημιουργός ήταν μωρό από μικροφίλμ του πατέρα του. Κάτι ανάλογο είχε ξαναπαρουσιάσει ο ίδιος πριν από πέντε χρόνια με το πρώτο του single «Mother Of Mine (Anna)»

https://youtu.be/PAwhSu3-Swc

Το δεύτερο τραγούδι είναι και το τελευταίο του, το «Give High Love». Τραγούδι που κατάφερε να ανεβεί στο #1 του αμερικανικού περιοδικού Billboard (Greece Digital Song Sales) όπου και παρέμεινε επί δύο εβδομάδες ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα να σημειώνει επιτυχία στο ελληνικό iTunes Chart. Όσο για το video του είναι μια συλλογή από βιντεοσκοπημένες σκηνές στους βροχερούς δρόμους των δύο αγαπημένων πόλεων του δημιουργού, του Τόκιο και του Χονγκ Κόνγκ.

https://youtu.be/1YYariepKsM