Οι ολοκαίνουριες, Ice cool limited edition γεύσεις της HELL ENERGY ήρθαν για να δώσουν άλλη διάσταση στο φετινό χειμώνα!

Ο λόγος για το HELL Ice Cool Goji Berry και το Ice Cool Banana-Vanillia

Η HELL ENERGY, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων, για ακόμα ένα χειμώνα παρουσιάζει τις 2 νέες limited edition γεύσεις της.

Το νέο HELL Ice Cool Goji Berry έρχεται με τη συναρπαστική γεύση των εξωτικών βατόμουρων Goji, ενώ το Ice Cool Banana-Vanillia δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό συνδυασμό που θα σας συναρπάσει. Βασισμένες πάντα στην εξαιρετική ποιότητα με την υπογραφή της HELL, οι νέες Ice cool γεύσεις είναι εδώ για να απογειώσουν τη φετινή χειμερινή περίοδο.

Το HELL Ice Cool Goji-Berry με την παγωμένη του εμφάνιση στο νέο Glacier Blue κουτάκι του και τη δροσερή γεύση του εξωτικού βατόμουρου Goji, θα απογειώσει την φαντασία σας και θα σας ταξιδέψει σε κάποια χιονισμένη κοιλάδα των Ιμαλαίων.

Το HELL Ice Cool Banana-Vanillia συνδυάζει την πολυαγαπημένη γεύση της μπανάνας με την μεταξένια υφή της βανίλιας, δημιουργώντας μια γευστική έκρηξη που ταιριάζει απόλυτα με τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Το HELL Ice Cool Banana-Vanillia έρχεται επίσης με παγωμένη εμφάνιση και θα το βρεις στη νέα συσκευασία Glacier Green.

Αυτά τα νέα ενεργειακά ποτά, με την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml, περιέχουν 5 είδη βιταμινών Β, ενώ δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά.

Ανακάλυψε τα νέα limited edition HELL Ice Cool στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!