Οι Κοινοί Θνητοί σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων

Το αγαπημένο συγκρότημα που αρέσκεται στο να μπλέκει μουσικά είδη ανεβαίνει στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων στις 2 Σεπτεμβρίου για μια μεγάλη συναυλιακή γιορτή.

Παλιά και νέα τραγούδια, ο πλούσιος ήχος της πλήρους μπάντας, αιχμηροί στίχοι και ένα συνονθύλευμα μουσικών επιρροών θα πρωταγωνιστήσουν στην επιστροφή των Κοινών Θνητών στην πρωτεύουσα μετά τις θερινές τους εμφανίσεις. Το συγκρότημα που καυτηριάζει χωρίς δισταγμό την επικαιρότητα παίρνοντας θέση για τα κοινωνικά ζητήματα προσκαλεί το κοινό του να ενώσουν τις φωνές τους κάτω από την σκιά των βράχων που περικλείουν το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου.

Κοινοί Θνητοί – Προκαθορισμένο

Μερικές πληροφορίες για τους Κοινούς Θνητούς:

Οι Κοινοί Θνητοί είναι ένα συγκρότημα από την Εύβοια. Η μουσική τους δεν ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα όργανα που χρησιμοποιούν και τους ρυθμούς στους οποίους βασίζονται. Είναι μια μίξη από rock, hip hop, και ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Η στιχουργική τους στο μεγαλύτερο μέρος της έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και δημιουργεί έναν κοινωνικό προβληματισμό. Δεν πιστεύουν πως η τέχνη θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά πως με σύμμαχο την τέχνη η αλλαγή του κόσμου αποκτά ρυθμό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μήτσοφου: Ραπ

Αντώνης Μεϊμάρης: Μπάσο

Τάσος Μεϊμάρης: Λαούτο, Τρομπέτα, Φωνή

Παναγιώτης Μπαρόλας: Κιθάρα, Φωνή

Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Πλήκτρα

Στέλιος Γκίνης: Τύμπανα

Ηχοληψία: Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

Με μια ματιά:

Συναυλία: Κοινοί Θνητοί

Ημερομηνία: Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2022

Χώρος: Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίων: 12€

Online διάθεση εισιτηρίων: www.viva.gr/tickets/music/koinoi-thnitoi

Οργάνωση Παραγωγής: Action Εστί | Artist & Event Management

Press & Info:  www.ActionEsti.gr