Οι γυναίκες αγαπάμε τόσο πολύ τα μποτάκια! Ο «πεντάλογος» του στυλ

Βρισκόμαστε στο επίκεντρο του χειμώνα, με τον καιρό να κρυώνει καθημερινά όλο ένα και περισσότερο. Τα μποτάκια με τακούνι ή χωρίς είναι η πρώτη επιλογή για τις γυναίκες που ζουν μία έντονη καθημερινότητα τόσο στην δουλεία τους, όσο και με τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Δίχως «εκπτώσεις» σε στυλ, εμφάνιση, σχεδιασμό, ποιότητα και άνεση στα μποτάκια της χειμερινής συλλογής Wonders Shoes θα βρεις όλα όσα ψάχνεις!

Είτε με τακούνι, είτε φλατ, σε δέρμα ή suede, κάθε γυναικείο ζευγάρι μποτάκια Wonders Shoes κρύβει στην σόλα του τεχνογνωσία χρόνων και πολλές μελέτες για άνεση και ξεκούραστο περπάτημα.

Τα υψηλής ποιότητας υλικά και το καλοραμμένο φινίρισμα των παπουτσιών είναι αυτός ο συνδυασμός που τραβάει το μάτι, ενώ είναι κατάλληλος για πολλές περιστάσεις και ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Τη stylish συλλογή Wonders Shoes θα τη βρείτε σε όλα τα επώνυμα καταστήματα υποδημάτων και ηλεκτρονικά στο www.wonders.com για περισσότερη μόδα!

Λίγα λόγια για το brand.

Η συνταγή στη Wonders Shoes παραμένει αναλλοίωτη από το 1985, οπότε και ιδρύθηκε ο αγαπημένος οίκος υποδηματοποιίας, έως σήμερα και περιλαμβάνει ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία κι έρευνα για άνεση και αγάπη στη λεπτομέρεια.

Το brand που επιμένει να δημιουργεί την παραγωγή του εξ’ ολοκλήρου στην Ισπανία, και δεν άλλαξε ποτέ τη βασική αρχή του «Made with love in Spain», διαθέτει πλέον τα υψηλής ποιότητας υποδήματα του σε 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.