Οι αλήθειες της Ναταλίας Δραγούμη στο #21 Art Podcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου

Η Ναταλία Δραγούμη εκτός από την αυταπόδεικτη ομορφιά της, έχει μία ξεχωριστή πορεία στην υποκριτική και ρίζες σε μια οικογένεια με ιστορία, δίχως όμως νόρμες.Στο σανίδι από το 1992 έως σήμερα χωρίς διαλείμματα. Στον κινηματογράφο και σε τηλεοπτικές σειρές πρωταγωνίστρια από νεαρή ηλικία και εσχάτως και παρουσιάστρια.

Χωρίς να μασά τα λόγια της μιλά για το ξεκίνημά της, για την εποχή που το γυμνό ήταν «της μόδας» και η ίδια είχε παιδική ματιά για αυτό, καθόλου χυδαία… αναπολεί τα χρόνια στη Γαλλία «της μαμάς της» δίπλα στον Ανδρέα Βουτσινά που παραδέχεται ότι του οφείλει πολλά από τα εσωτερικά της εφόδια. Έχει νωπές τις μνήμες από το αρχείο του εξαίρετου μουσικολογου πατέρα της – πάντα στο πλευρό της δείχνοντας της εμπιστοσύνη και στηρίζοντας τις επιλογές της – και την παραδοσιακή μουσική που μιλάει στην καρδιά της (την ίδια ώρα που επιλέγει και ακούσματα όπως αυτά των Metallica, των Infected Mushroom, αλλά και κλασική μουσική).

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη Ναταλία Δραγούμη είναι το «Αμόρε», οι ρόλοι της, οι αξιόλογοι συνάδελφοί της σ’ αυτό το θέατρο που αποτέλεσε «σχολή», πρόταση Τέχνης. Συνεργασίες στην τηλεόραση που την δυσκόλεψαν, ο Πάνος Κοκκινόπουλος που την απελευθέρωσε, οι κωμωδίες που την ξεβολεύουν … Τα τελευταία χρόνια βλέπει δίπλα στο όνομά της και τη λέξη τηλεπαρουσιάστρια – την παραξενεύει κάποιες φορές, αλλά παραδέχεται πως η μουσική εκπομπή που παρουσιάζει της έχει διδάξει πολλά και την έχει φέρει κοντά σε ονόματα της μουσικής σκηνής που εκτιμά…

Για την ίδια, η ευτυχία είναι στιγμές και λάμπει όταν μιλά για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγό της – για τον οποίο δηλώνει πως, ναι, είναι ο πιο αυστηρός κριτής της!

Έχει μια αφοπλιστική αλήθεια η Ναταλία! Όταν την ξεκλειδώσεις, θα σου την πει!

Ένα Art Podcast που μπορείς να το ακούσεις :