“Νυχτερινό Τρένο” Κατερίνα Θεοδώρου

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή προτείνουν για αυτό το καλοκαίρι το «Νυχτερινό Τρένο» της Κατερίνας Θεοδώρου, ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ που υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα.

Στις σελίδες του οι λάτρεις του μυστηρίου θα βρουν καταιγιστική πλοκή, μυστήριο και αγωνία σε γενναίες δόσεις. Όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται με κινηματογραφική πλοκή, παρασύροντας τον αναγνώστη σε ένα ξέφρενο ταξίδι προς το άγνωστο.

Κατερίνα Θεοδώρου

Τον κάνουν συμμέτοχο στον πανικό που βιώνουν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, βάζοντάς τον για τα καλά στην ζοφερή ατμόσφαιρα που επικρατεί στα βαγόνια του τρένου. Το βιβλίο δεν είναι άλλη μία ιστορία εγκλωβισμού και επιβίωσης, αλλά πολύ περισσότερα από αυτό, αρκεί να αναλογιστούμε τα βαθύτερα νοήματα που κρύβονται ακόμα και στις πιο σκληρές περιγραφές των σελίδων του. Ένα ταξίδι που σίγουρα αξίζει να τολμήσει κανείς!

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου :

Νυχτερινό Τρένο
(Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή)
Από το οπισθόφυλλο
«Η Αγγελική Μαρτίνου, μια νεαρή γυναίκα, ξυπνά σε έναν έρημο σταθμό τρένων. Το τοπίο μοιάζει εντελώς άγνωστο σε αυτήν. Δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί ενώ η άγνοια για το παρελθόν της μεγαλώνει τη δυσφορία της. Ο παγωμένος αέρας, το σκοτάδι και τα θηρία του δυσχεραίνουν περισσότερο τη θέση της. Όταν μια αγέλη λύκων οσμίζεται τον φόβο της και πλησιάζει επικίνδυνα, το Νυχτερινό Τρένο, σαν από μηχανής θεός, σταματά στην έρημη πλατφόρμα και την καλεί σε επιβίβαση.

Το ταξίδι για το Άγνωστο μόλις ξεκινά…
Γρήγορα διαπιστώνει ότι δεν είναι μόνη της σε αυτήν την περιπέτεια. Δύο γυναίκες και τρεις άνδρες συναντιούνται στο ίδιο βαγόνι, έχοντας την ίδια σύγχυση. Ωστόσο, ο καθένας τους φαίνεται πως κρύβει θανάσιμα μυστικά. Το Νυχτερινό Τρένο επιταχύνει επικίνδυνα και οδεύει στον εκτροχιασμό.
…μόνο που σε αυτό το τρένο τίποτα δεν είναι όπως δείχνει…