Νικόδημος Παπουτσής: “Happy Pill”

Ο Νικόδημος Παπουτσής είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το πρώτο του προσωπικό digital single με τίτλο “Happy Pill”.

Το “Happy Pill” είναι μια προσπάθεια να δοθεί μια ευχάριστη και αισιόδοξη νότα στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε. Κρίση υγειονομική, κρίση οικονομική, ακόμα και κρίση διαπροσωπικών σχέσεων. Ωστόσο, «το μόνο πράγμα που θα σε σταματήσει από την εκπλήρωση των ονείρων σου, είναι εσύ.» – Tom Bradley.

Η παραγωγή του digital single έγινε από τους Νικόδημο Παπουτσή και Παναγιώτη Καλόγηρο στο “Event Horizon Sound Lab”. Τη μίξη και το mastering του κομματιού ανέλαβε ο Παναγιώτης Καλόγηρος ενώ το artwork στο εξώφυλλο και στο music video που κυκλοφορεί, ο Κωστής Εμμανουηλίδης. Για το εξώφυλλο επιλέχθηκε ο πίνακας του Γιώργου Παπουτσή.

Bio. Ο Νικόδημος Παπουτσής γεννήθηκε στη Δράμα το 1994. Τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων. Είναι drummer και κάνει φωνητικά στους “Δε Luckies” και στο προσωπικό project του “Petros Fuzzhead”. Επίσης, είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2016 εργάζεται στα Ιωάννινα ως καθηγητής τμημάτων Drums σε διάφορα ωδεία μοντέρνας μουσικής. Το 2020 ξεκίνησε να συνθέτει τη δική του μουσική, ξεκινώντας με το digital single “Happy Pill”. Καλή ακρόαση!

“Happy Pill” Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=bsUq5Vv9dDk