ΝΑΝΤΙΝΑ: Νυφικές δημιουργίες για το 2023 με Stars

Η γνωστή εταιρεία νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ στα πλαίσια της πολύ πρόσφατης έκθεσης Γάμος Βάπτιση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) από την Status Εκθεσιακή, οργάνωσε  ένα μεγάλο Fashion Show με επώνυμα μοντέλα της Ελληνικής Μόδας!!!!

Με την συνοδεία της Walkman the  band live που ξεσήκωνε το κοινό και συνόδευε τις πανέμορφες τελευταίες δημιουργίες της! η ΝΑΝΤΙΝΑ μεταμόρφωσε το αίθριο του Σταδίου σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα.

Η νικήτρια του Dancing With The Stars με τον Αργύρη Αγγέλου, Έμιλυ Ματθαιακάκη ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ και άνοιξε το υπέροχοFashion Show, ενώ την επίδειξη έκλεισε η γνωστή ηθοποιός από την συμμετοχή της στη πετυχημένη σειρά Μαρία η Άσχημη, Φιλίτσα Καλογεράκου.

mailto:[email protected]
 www.nantina.gr
 https://www.facebook.com/nantinanifika
 https://www.instagram.com/nantina_athens/

Στην επίδειξη συμμετείχαν τα μοντέλα Γωγώ Βαϊνά, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αλιόνα  Στράτουλατ, Βαλεντίνα Μαγαλιού, Γιάννα Περμιάκοβα, Σίσσυ Παπατσώρη και Μαριέττα Γαλανομάτη, ενώ την επιμέλεια όλων των  Wedings shows  είχε ο Δημοσιογράφος Αλέξανδρος Καρατζάς.

Την επίδειξη παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, μελλόνυμφες και άνθρωποι της μόδας, ενώ μεταξύ άλλων στην πρώτη σειρά των επωνύμων βρέθηκαν οι κυρίες Κατερίνα Τζήκα και Έμη Γκέκα.