Νίκος Βολίκας «Βγάλε Τη Μάσκα»: Μια δυναμική μπαλάντα, που καθηλώνει και φανερώνει πολλά

Ήρθε η ώρα, να «Βγάλουμε τη Μάσκα», για να ενώσουμε τις φωνές μας, με τον Νίκο Βολίκα, σε μία δυναμική μπαλάντα, ερμηνεύοντας όλοι μαζί, το «Βγάλε Τη Μάσκα»!

Ο Νίκος Βολίκας, ένας σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που είχε κλέψει και την παράσταση με τη συμμετοχή του στο «The Voice», με το team του Κωνσταντίνου Αργυρού, εγκαινιάζει τη συνεργασία του, με τη δισκογραφική εταιρία «G Music», με ένα τραγούδι, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε καθηλώνει!

Σε μουσική και ενορχήστρωση του Άγγελου Σαρόγλου, και στίχους του Γιάννη Μαλλιά, ο Νίκος Βολίκας, απογειώνει ερμηνευτικά, το «Βγάλε τη Μάσκα», αποδεικνύοντας πώς έχει όλα όσα χρειάζονται, φωνή αλλά και σκηνική παρουσία, για να αποτελέσει το «Next big thing», του ελληνικού πενταγράμμου!

Με σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό του, με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής, αλλά και sold out live εμφανίσεις, στα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος, γενικότερα, ο 23χρονος ερμηνευτής, θα μας απασχολήσει πολύ μουσικά.

Το «Βγάλε τη Μάσκα», συνοδεύεται από και από ένα ευρηματικό βιντεοκλίπ, δια χειρός του σκηνοθέτη Νiko Ioannidi (Sombrero Productions), με ένα μοναδικό φινάλε, που μας κάνει, να πρέπει, να «βγάλουμε τη μάσκα» μας!

Κυκλοφορεί από τη G Music!