Νέο single από τους Burning Sun “Golden Wings” μέσα από το άλμπουμ “Wake Of Ashes”

Οι Burning Sun – που πήραν το όνομά τους από το τραγούδι των Helloween – είναι ένα project με βάση την Ουγγαρία και ιδρύθηκαν από τον Zoltán Papi (μπάσο). Το ντεμπούτο άλμπουμ περιλαμβάνει μια λίστα από underground μουσικούς, όπως ο Pancho Ireland (Merciless Law), ο Alessio Perardi (Airborn), ο Cederick Forsberg (Blazon Stone), ο Edmond Kulcsár (Vadász) και η Alena Krákorová (Nocturnal Pestilence).

Το ντεμπούτο των Burning Sun είναι ένα γρήγορο power metal άλμπουμ γεμάτο μελωδίες επηρεασμένες από τους HELLOWEEN, GRAVE DIGGER, IRON SAVIOR και HAMMERFALL. Το άλμπουμ μιξαρίστηκε και έγινε master στο ίδιο πνεύμα γιατί ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας ήχος εμπνευσμένος από τις ευρωπαϊκές power metal μπάντες της δεκαετίας του ’90.

Αν και τα τραγούδια δεν αποτελούν μια συνεκτική ιστορία, το Wake of Ashes είναι ένα concept άλμπουμ βασισμένο στον χαρακτήρα World of Warcraft του Zoltán, την Emaly, που χρησιμοποιεί την πίστη της και τη δύναμη του αγίου φωτός για την καταπολέμηση των κακών απέθαντων τσιρακιών.

Η έκδοση CD του άλμπουμ κυκλοφόρησε από την αναγνωρισμένη Stormspell Records, ενώ η κασέτα βγήκε μέσω της Burning Sun Records.

Ο δίσκος είναι διαθέσιμος σε όλους τους μεγάλους ιστότοπους ροής και ψηφιακά καταστήματα, όπως Spotify, Bandcamp, iTunes, Amazon Music, Deezer, YouTube Music και τα λοιπά.

Bandcamp: https://burningsun.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/burningsunpower

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1NSTqCpkVwSCTi1n4217ZL