Νέα συσκευασία για το κορυφαίο χαρμάνι Espresse Speciality Caffe by Portioli

Ο κ. Νίκος Πάπας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse S.A. – Portioli Espresso με τον κ. Mattia Portioli Managing Director του Gruppo Portioli και την κ. Sarah Portioli CMO του Gruppo Portioli

Ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ντελικάτη γεύση και ποικίλα αρώματα Espresse Speciality Caffe by Portioli, είναι η καθημερινή σου απόλαυση. Η Ιταλική τεχνογνωσία και αριστεία στον καφέ, τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Ο κ. Νίκος Πάπας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse S.A. – Portioli Espresso, με τον κ. Mattia Portioli Managing Director του Gruppo Portioli και την κ. Sarah Portioli CMO του Gruppo Portioli, δημιουργούν τη νέα συσκευασία του κορυφαίου χαρμανιού espresso “Espresse Speciality Caffe”. Η ποιότητα του κόκκου καφέ, το αρωματικό αποτέλεσμα και η αξεπέραστη απόλαυση δίνουν γεύση στην καθημερινότητα σου.

Η Espresse SA ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του κορυφαίου Ιταλικού Espresso Portioli για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο οίκος Portioli με έδρα το Μιλάνο, σήμερα στην τέταρτη γενιά της εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με ποιοτικά προϊόντα, κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της.