Νέα προγράμματα Health & Wellness με την υπογραφή του Διατροφολόγου & Ολυμπιονίκη Στέφανου Δημητριάδη αποκλειστικά από το ABH Medical Group

Ο διατροφολόγος και Ολυμπιονίκης κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης εντάσσεται στο τμήμα Health & Wellness του Athens Beverly Hills Medical Group

Το Athens Beverly Hills Medical Group ενισχύει το τμήμα Health & Wellness ανακοινώνοντας την συνεργασία με τον επιτυχημένο διατροφολόγο και Ολυμπιονίκη κολύμβησης Στέφανο Δημητριάδη.

Οι υπηρεσίες Health & Wellness στοχεύουν στην βελτιστοποίηση της υγείας την πρόληψη και την δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής που θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους ευεξία και ενέργεια.

Με γνώμονα τις εξατομικευμένες λύσεις, πάντοτε προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου, οι υπηρεσίες Health & Wellness έχουν σκοπό την καταπολέμηση των σύγχρονων προβλημάτων υγείας, όπως το έντονο στρες, την αυπνία, τις διατροφικές διαταραχές, το ενδοσπλαχνικό λίπος και τις ορμονικές διαταραχές.

Το πρόγραμμα Health & Wellness απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλο το εύρος της καθημερινότητας. Καλύπτει και υποστηρίζει επαγγελματίες αθλητές, άτομα με προβλήματα υγείας ή εντόνους εργασιακούς ρυθμούς αλλά και ανθρώπους που απλά θέλουν να βελτιώσουν τα επίπεδα υγείας τους.

Ο Στέφανος Δημητριάδης, με μότο «Καλή διατροφή σημαίνει καλή υγεία» δημιουργεί εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής που θα οδηγήσουν το άτομο στον στόχο του χωρίς να στερηθεί τη γεύση και την απόλαυση του φαγητού. Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων βασίζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του ενδιαφερόμενου αλλά και στην εκτεταμένη εξειδίκευση του Διατροφολόγου Στέφανου Δημητριάδη πάνω στην ολοκληρωμένη διαχείριση διατροφολογικών περιστατικών.

Περισσότερες πληροφορίες:
Email: [email protected]

Website: https://www.abh-medicalgroup.com/
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2108949920
Όνομα Επικοινωνίας: Παπαχαραλάμπους Ελεάννα