Νέα κυκλοφορία single και videoclip από το Σάκη Χαβιάρα

Ο Σάκης Χαβιάρας μετά από την συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά ο οποίος υπόγραψε την μουσική και τους στίχους στο “Για ποια αγάπη μου μου μιλάς”, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία με την νέα του single κυκλοφορία & video clip με τίτλο “Την αγάπη δε φαβάμαι”.
Ένα άκρως καλοκαιρινό, ρυθμικό και αισιόδοξο τραγούδι που την μουσική έγραψαν οι Μανώλης Ζαχαρίου & Σάκης Χαβιάρας και τους στίχους η Αθηνά Χατζησυμεωνίδου.

Απολαύστε το νέο του τραγούδι :
“Την Αγάπη δε φοβάμαι ”
https://bit.ly/3fh0Q76

Λίγα λόγια για τον Σάκη Χαβιάρα:
Ο καλλιτέχνης Σάκης Χαβιάρας, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά στο Άβατο live stage στην Θεσσαλονίκη αλλά από πιο παλιά με την συνεχή 8ετή συνεργασία που είχε με τον EΡΩΤΙΚΟ MARE όπου οι εμφανίσεις του, κυριολεκτικά άφησαν εποχή.
Έχει καταφέρει αδιαμφισβήτητα και αποδεδειγμένα να εδραιωθεί ως ένας από τους πιο ευέλικτους και πολυδιάστατους ερμηνευτές και performer, “μαγεύοντας” το κοινό με τον ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας του μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής για όλες τις ηλικίες, με αποτέλεσμα να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές!
Επίσης, ακόμα ένα δυναμικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι η ικανότητά του να ψυχαγωγεί και να επικοινωνεί ουσιαστικά με το κοινό.
Έχει συνεργαστεί ως βασικός ερμηνευτής αλλά και σε opening act με καταξιώμενους καλλιτέχνες όπως τους Αδελφούς Κων/νο & Ματθαίο Τσαχουρίδη, την Διεθνούς φήμης συνθέτρια και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, τον συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργο Σαμπάνη καθώς και με κορυφαίους Έλληνες σολίστες μουσικούς.

Περισσότερες πληροφορίες για την καλλιτεχνική του πορεία και για την δισκογραφία του στο Official website www.sakischaviaras.gr

Ακολουθήστε το Σάκη Χαβιάρα:
Web Site: https://sakischaviaras.gr/
Facebook : https://bit.ly/3axgY1T
Instagram: https://bit.ly/39rGlAM
Youtube: https://bit.ly/2w1zhgE