Μουσική Παράσταση «Χίλιες και Μία Νύχτες»

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 21.00 

Η Υψίφωνος Κρίστυ Καθαρίου, μαζί με τους Σμαράγδα Αποστολάτου, Ανεζούλα ΚατσιμπίρηΑιμίλιο Μπάλτα και Ilirjian Mehilli, μας προσκαλεί, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στην παράσταση με τίτλο «Χίλιες και Μία Νύχτες», με ιστορίες και τραγούδια από την Ανατολή και όχι μόνο…, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Ιστορίες και τραγούδια από την Ανατολή και όχι μόνο…

Εκείνο, το πρώτο το βράδυ, η Σεχραζάτ, αρχίνησε να μιλά… Όμορφα έπλεκαν τα χείλη της, τις ιστορίες. Κι ο Χαλίφης Σαχριάρ, μαγεύτηκε! Μαγεύτηκε από τη λαλιά της και της χάρισε τη ζωή. Και το άλλο βράδυ, σαν η καρδιά του, λαχτάρησε το λόγο της και πόθησε μια ιστορία ακόμα, εκείνη, δεν αρνήθηκε. Κι οι νύχτες γίνανε πολλές… Γίνανε, Μία και Χίλιες!

Μία παράσταση που μπλέκονται αρμονικά η αφήγηση ,το θέατρο ,η μουσική και το τραγούδι!!! Μία παράσταση που ξυπνά αισθήσεις και μας ταξιδεύει πέρα μακριά στης Ανατολής τα μέρη και όχι μόνο….!!!

Επιμέλεια κειμένων-αφήγησηΣμαράγδα Αποστολάτου, Ανεζούλα Κατσιμπίρη
Επιμέλεια μουσικής-ΤραγούδιΥψίφωνος Κρίστυ Καθαρίου
Ενορχηστρώσεις-ΠιάνοΑιμίλιος Μπάλτας
ΒιολίIlirjian Mehilli

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 12€

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 2108000009 – 6970156070 – 6944945710  

Περισσότερες Πληροφορίες: https://inpolis.gr/prespolis/xilies-kai-mia-nyxtes_17-2

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/mousiki-parastasi-xilies-kai-mia-nyxtes/