Μουσική παράσταση με τον Δημήτρη Παπάζογλου “Κάθε σούρουπο μια ιστορία…”

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.30  

Τα σούρουπα στην Αθήνα μας και στις γειτονιές μας είχαν μια απίστευτη ομορφιά γαλήνης, αισιοδοξίας, ζωής και χαράς. Σ’ αυτές τις ώρες που η μέρα έκλεινε όλο νόημα το μάτι στη νύχτα, άρχιζε η ζωή να μας δείχνει τα μονοπάτια και τους μεγάλους δρόμους της εφηβείας που δεν ξέραμε, του έρωτα, τα κρυφά θέλω της καρδιάς… Έτσι φορώντας τα θαλασσιά πουκάμισα, τα άσπρα μας παντελόνια και τα παντοφλέ παπούτσια μας ΠΑΝΤΑ με τις άσπρες κάλτσες, σεργιανίζαμε τη ζωή μας που άρχιζε. Μέσα από τα σούρουπα και από τις ζωές όλων μας γράφτηκαν οι ωραιότερες μουσικές και τραγούδια, που σήμερα τα ονομάζουμε ελληνικός πολιτισμός.

Αυτά τα σούρουπα γίναν μια μουσική παράσταση με ιστορίες, τις οποίες ο Δημήτρης Παπάζογλου θέλει να μοιραστεί όχι μόνο με όσους τον γνωρίζουν, αλλά και με αυτούς που θέλουν να τον ανακαλύψουν. Με την εμπειρία του στο χορό, στην υποκριτική, στη σκηνοθεσία και στο τραγούδι, μαζί με τους Δημήτρη Παραρά στη φωνή, στο πιάνο και στα πλήκτρα και τον Σίμο Κυνάλη με τις πενιές που κλαίνε και κελαηδούν, θα σας ταξιδέψουν σ’ αυτά τα υπέροχα σούρουπα με τις ιστορίες τους.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 12€
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6944945710 – 6970156070 

Προπώληση Εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/theater/dim-papazoglou-kathe-souroupo-mia-istoria/

Περισσότερες Πληροφορίες:
https://polis.edu.gr/article/4574