Μια ξεχωριστή βραδιά στο Salon de Bricolage με το Εθνικό Θέατρο

Με αφορμή την έναρξης της θεατρικής χρονιάς και μιας ξεχωριστής σύμπραξης, αυτή του Εθνικού Θεάτρου με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το City Link, οι άνθρωποι και οι συνεργάτες του Εθνικού Θεάτρου βρέθηκαν στο Salon de Bricolage μετά τις πρόβες και τις παραστάσεις τους το βράδυ της Πέμπτης 8/11. Το Salon de Bricolage υποδέχτηκε τους συνεργάτες του Εθνικού Θεάτρου σε μια ξεχωριστή βραδιά.
Η νέα Καμπάνια Προβολής του ρεπερτορίου 2018-2019 του Εθνικού Θεάτρου μεταμορφώνει τη Στοά Σπύρου Μήλιου σε μια μοναδική «αέρια έκθεση» έως τις 25/11, σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Οι παραστάσεις της νέας περιόδου επικοινωνούν με τους θεατές τους μέσα από εικαστικά έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, όπου σπουδαία εικαστικά έργα της συλλογής του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης μεταφέρουν το μήνυμα των παραστάσεων πριν ακόμη ανέβουν επί σκηνής. Απευθύνονται στο κοινό με νέο οπτικό αλφάβητο που δανείζεται σημειολογικά στοιχεία, κώδικες, φόρμες, μύθους, εικόνες, σύμβολα, νοήματα, την αντίληψη ενός διαφορετικού τρόπου καλλιτεχνικής έκφρασης.