Με την Crudo το φαγητό γίνεται φάρμακό σου!

Σήμερα, με την πανδημία να έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να τρεφόμαστε υγιεινά, χωρίς ζάχαρη, γλουτένη, ζωϊκά και άλλα επεξεργασμένα τρόφιμα που καταστέλλουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Γι’ αυτό το Crudo (crudo.gr) σου προσφέρει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα πλήρους διατροφής, με μενού που αποτελείται από πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, για 6 ημέρες την εβδομάδα και ..σου λύνει τα χέρια! Εσύ πρέπει μόνο να κλείσεις θέση εγκαίρως στην υπηρεσία και να απολαύσεις την περιποίηση του Crudo.

Στόχος του Crudo είναι να παρέχει υγιεινά και απολαυστικά γεύματα, αποκλειστικά, από πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης που έχουν υποστεί τη λιγότερο δυνατή, επεξεργασία ή συντήρηση. Όλα τα γεύματα είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν στον οργανισμό μια ήπια αποτοξίνωση με πλήρη απουσία από ζωικά, γαλακτοκομικά, γλουτένη ή ζάχαρη, και ..θα νιώσεις τη διαφορά!

Το Crudo εισάγει στο μενού καθημερινά νέα πιάτα, απολαυστικά όσο και υγιεινά, όπως raw zucchini pasta με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, φαλάφελ, μανιταρόσουπα και πολλά ακόμα ξεχωριστά πιάτα, ως μία παραπάνω αφορμή για να κάνουμε όλοι την τροφή μας σύμμαχο στους στόχους μας.

Για να κάνεις, λοιπόν, το φαγητό σου φάρμακό σου, εμπιστεύσου τo Crudo και απόλαυσε στο σπίτι σου, γευστικά vegan και ωμοφαγικά πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας.