Μεγάλη επιτυχία στα εγκαίνια της έκθεσης των Λάκη Λαζόπουλου – Απόστολου Χαντζαρά στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάρο

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κοινής έκθεσης των Λάκη Λαζόπουλου-Απόστολου Χαντζαρά στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάρο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΟΥΣΗΣ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΟΥΣΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΟΥΓΙΑ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΤΣΟΥΓΙΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Ήταν η εικαστική πρεμιέρα για τον Λάκη Λαζόπουλο, που εδώ και χρόνια υπηρετεί το θέατρο, μπήκε με πολύ σεμνότητα στον χώρο της ζωγραφικής και έδειξε για πρώτη φορά τις δημιουργίες του.

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Στο πλευρό του ο καταξιωμένος ζωγράφος Απόστολος Χαντζαράς σε μια χρωματική συνύπαρξη που αν και είχε τίτλο «Μια τυχαία συνάντηση», απέδειξε τελικά ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΟΥΤΖΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΟΥΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

Οι δύο ζωγράφοι, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια και υποδέχτηκαν τους φιλότεχνους που θαύμασαν τα έργα τους και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για το εικαστικό «βάπτισμα» του Λάκη Λαζόπουλου.

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΟΥΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΟΥΣΗ

Επί της υποδοχής και όλη η οικογένεια Καποπούλου, οι οικοδεσπότες της γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, ο Βαγγέλης με την Μαρίνα Καποπούλου, καθώς και ο Γρηγόρης με την αδελφή του Νίκη.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

Ήταν μια μαγική βραδιά στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, στην οποία παραβρέθηκαν άνθρωποι της κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου μας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid 19.