Μανώλης Κονταρός: Έγινε νονός σε λαμπερή βάφτιση στη Φολέγανδρο παρουσία πολλών επωνύμων

Μία άκρως συγκινητική στιγμή, βίωσε στις 11 Ιουνίου ο Μανώλης Κονταρός, όπου και έγινε πνευματικός πατέρας, στην Φολέγανδρο.

Ο γνωστός λυράρης, επισφράγισε τη φιλία του, με την γνωστή make up-hair artist Κατερίνα Σούση, και τον σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία Παναγιώτη Βαστάκη, βαφτίζοντας, τον πρωτότοκο γιο τους, Ανδρέα Χρήστο.

Το μυστήριο τελέστηκε, υπό μεγάλη λαμπρότητα, στην Κοίμηση της Θεοτόκου, στην πανέμορφη Φολέγανδρο, όπου το παρών τους, έδωσαν, πλήθος επωνύμων. Ανάμεσά τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Daphne Lawrence, ο Rippen, η Τίνα Μελά, ο Dj Deleasis, η γνωστή influencer Cretanmom η σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδωρίδου, αλλά και άλλοι πολλοί.

Ο Μανώλης Κονταρός, που καθόλη τη διάρκεια του μυστήριου, δεν έκρυβε την συγκίνησή του, μαζί με την επίσης νονά του νεοφώτιστου Ανδρέα Χρήστου, Νικολέτα Μιχαλοπούλου, είχαν εξασφαλίσει τα καλύτερα, σε διακόσμηση και βαφτιστικά, δια χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, κάνοντας άπαντες, να εντυπωσιαστούν.

Οι στιγμές ήταν άκρως συγκινητικές για νονούς, γονείς και καλεσμένους, ενώ ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον μετρ της κρητικής μουσικής στο τιμόνι της διασκέδασης, αλλά και τον DJ Deleasis στα decks.