Λαμπερή παρουσίαση παγκοσμίου φήμης εικαστικών καλλιτεχνών για πρώτη φορά στην Κύπρο από την Kapopoulos Fine Arts

Κορυφαίο εικαστικό γεγονός αποτέλεσε η λαμπερή παρουσίαση καλλιτεχνών  διεθνούς βεληνεκούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για πρώτη φορά στην Κύπρο από την Kapopoulos Fine Arts.

Φιλότεχνοι από την Ελλάδα και την Κύπρο, έδωσαν το παρών στο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό, όπου πραγματοποιήθηκε με υψηλή προσέλευση η έκθεση.

Οι λάτρεις της τέχνης ήρθαν σε επαφή με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών παγκοσμίου κύρους, των οποίων η δημιουργία βρίσκεται σε επιφανείς αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου.

Εντυπωσιάστηκαν από τα έργα ζωγραφικής και γλυπτικής, σύγχρονης τέχνης, εξαιρετικής αισθητικής, που παρουσιάστηκαν.

Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο σημαντική συλλογή παρουσιάστηκε στο νησί της Αφροδίτης, με την φροντίδα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό.

Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια ήταν επιφανείς άνθρωποι της κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής της Κύπρου και της Ελλάδας, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για την διοργάνωση της έκθεσης από την Kapopoulos Fine Arts και τον ιδρυτή της Βαγγέλη Καπόπουλο, που υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στην έκθεση την ημέρα της γιορτής του, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Μαρίνα και την κόρη τους Νίκη.